PR CUAET
-
О - то в Братиславі по іншому - трохи нелогічно наперед. В Польші оплачуєш кур’єру при отриманні. Бажаю успіху! Надіюсь все отримаєте і встигнете)))
-
Уважаемые, делюсь информацией. Сдавала 29.12.23г, сегодня, 13.09 пришло приглашение на биометрию. Удачи всем нам!🙌
-
Це щось немислимо. За 1,5 міс до завершення відрахування? Безсовісні!!! Стажування ви маєте на увазі co-op? А все навчання ви вчилися по ворк перміту чи як?
-
Так, це відкритий ВП без обмежень.
-
Напишіть, бо зазвичай офіційний термін розгляду 6 місяців. Можете подзвонити, тільки я не знаю, на який номер.
-
Якщо так пише - то лише курєрська доставка - напевно ви будете оплачувати за неї додатково. кур’єр доставить максимум через день після співбесіди. Хоча всюди на сайтах пише - доставка від 3-х днів, але реально за день. Встигнете - не переживайте! Якщо ні - то кур’єр поверне назад в американське посольство і довірена особа від вашого імені зможе отримати - треба її мати ксерокс вашого паспорту.
-
Доброго дня Маю запитання щодо досвіду роботи для отримання PR в майбутньому Якщо працювала 7-8 місяців в компанії, і пішла в декретну відпустку, то при поверненні на роботу чи вважається попередній досвід дійсним , чи він вже втрачений та треба працювати знову ?
-
Дякую все зрозуміло
-
Я теж зараз чекаю на «обробку» наших пояснень. Вчора телефонувала до них на горячу лінію, сказали, що конкретних термінів на розгляд пояснювальних листів нема. Те, що я бачила у гілці Хронології, то може бути як один тиждень, так і декілька місяців. Тож чекаємо… А який у вас офіс?