PR CUAET
-
Уважаемые, делюсь информацией. Сдавала 29.12.23г, сегодня, 13.09 пришло приглашение на биометрию. Удачи всем нам!🙌
-
так, я вже оплатила доставку, що строхи смішно, в разі, як візу мені не дадуть ) залишити паспорт не можу, без нього не влечу в Канаду, ось чому і переживаю за терміни.
-
Початок і середина були ще у січні, потім зупинка і потім давали другий половині. Але багато кого і пропустили. Зараз все більше і більше людей починають проявляти активність з листопада що нічого немає
-
Дякую, я зрозуміла
-
Грубо кажучи, якщо у вас вже є 7 місяців досвіду, то після декрету потрібно попрацювати ще 5 місяців, щоб податись
-
Так, мені потрібно 12 місяців, просто цікавить саме те, що у цей період припадає декретна відпустка і чи впливає вона на це
-
Залежить від програми, звісно, але часто достатньо всього 12 місяців досвіду за останні 5 років. Подивіться в умовах своєї програми
-
Це щось немислимо. За 1,5 міс до завершення відрахування? Безсовісні!!! Стажування ви маєте на увазі co-op? А все навчання ви вчилися по ворк перміту чи як?
-
Так, це відкритий ВП без обмежень.
-
Напишіть, бо зазвичай офіційний термін розгляду 6 місяців. Можете подзвонити, тільки я не знаю, на який номер.
-
Я це розумію, але якщо вийти після неї знову на цю ж саму посаду, то чи збережеться попередній досвід роботи до декретної відпустки? Або потрібно буде працювати як з першого місяця?
-
На скільки відомо, декретна відпустка не рахується досвідом
-
Учёба уже закончилась Сейчас стажировка, до диплома оставалось 1,5 месяца.
-
Якщо так пише - то лише курєрська доставка - напевно ви будете оплачувати за неї додатково. кур’єр доставить максимум через день після співбесіди. Хоча всюди на сайтах пише - доставка від 3-х днів, але реально за день. Встигнете - не переживайте! Якщо ні - то кур’єр поверне назад в американське посольство і довірена особа від вашого імені зможе отримати - треба її мати ксерокс вашого паспорту.
-
Доброго дня Маю запитання щодо досвіду роботи для отримання PR в майбутньому Якщо працювала 7-8 місяців в компанії, і пішла в декретну відпустку, то при поверненні на роботу чи вважається попередній досвід дійсним , чи він вже втрачений та треба працювати знову ?
-
Дякую все зрозуміло
-
не знаю, але уже пройшло 1.5 місяці
-
Я теж зараз чекаю на «обробку» наших пояснень. Вчора телефонувала до них на горячу лінію, сказали, що конкретних термінів на розгляд пояснювальних листів нема. Те, що я бачила у гілці Хронології, то може бути як один тиждень, так і декілька місяців. Тож чекаємо… А який у вас офіс?
-
Дякую за пораду
-
Жах!!! А у вас коли почалося навчання - з 4 вересня?
12 Jan 2024, 17:45
262962/439187
less than a minute ago