PR CUAET
-
вітаю 👋 питання 😊 до 24.02.2024 року ми жили в Польщі , з 04.2023 живемо в Канаді ! чи ми маємо шанс відкрити візу в США ? дякую
-
Dear Group Members, On September 21, 2024, at 11am EST (Toronto time) I will be doing another free webinar on humanitarian and compassionate applications for #CUAET visa holders. The webinar will be done via MS Teams and requires registration. Уважаемые члены группы, 21 сентября 2024 г. в 11:00 по EST (Торонто) я проведу еще один бесплатный вебинар посвященный o получению постоянного вида на жительство на основании гуманитарных соображений - для владельцев виз #CUAET. Вебинар будет проводиться через MS Teams и требует регистрации. shorturl.at/VbMho
-
Початок і середина листопада отримували аор за 2-3 тижні тому і нервую 😆
-
Ця аплікація надає maintained status тільки після АОР. А, як ви самі можете бачити, зараз АОР дают через 9 місяців, в найкращому випадку.
-
Так - обов’язково подавайтесь. Успіхів вам!
-
Як раз інженерія)) Але спробуємо. Бо я боюся, поки будемо чекати PR, щоб отримати ціну domestic, син вже й навчатися перехоче 😉
-
Ага, в Ванкувере
-
Мы тоже. В Ванкувере?
-
Якщо плануєте навчання з вересня 2025р - то вже в листопаді можете обдзвонювати і писати в універи. Державні коледжі в Торонто і Місісазі взагалі не надають domestic tuition нікому. Є пару приватних, але по новим правилам після їх завершення ви не отримаєте postgraduate work permit. Так що пишіть в універи. Я так зрозуміла ще залежить яка спеціальність. Якщо не медицина, право, інженерія і комп науки - то шанси більші.
-
В Онтаріо, Торонто
-
Прошу. А ви в якій провінції?
-
Я со своим консультантом гуманитарку ещё в 2023 обсуждал