PR CUAET
-
Так - звісно. Просто ділюся тою інформацію, яку отримала від консультанта.
-
Так вони тільки з кінця травня , початок літа почали вебінарити
-
Там другим реченням написано, що вам повідомлять, якщо треба. Ну от і повідомили. Радійте. Я той запит більше 10 місяців чекаю
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Вчора було рівно пів року з моменту переподачі на ворк перміт. Наразі нічого не прийшло. Коли подавався то казали розгляд місяць-два, потім читав що термін до пів року, зараз взагалі не зрозуміло...це так і потрібно, чи треба у криз формі у них запитати?
-
Підкажіть будь ласка ☺️ где можно знайти сімейного лікаря в Брамтоні ,щоб був нормальний.
-
/rules
-
Я подумала і зрозуміла що якщо ваша бабуся звісно тут не народилася то вона колись подавала документи на імміграцію в яких вказувала вашого батька як свого сина,рік народження і т.п. Тепер ви вказуєте його як свого батька. Можливо і не потрібні докази. Вони як захочуть то звірять чи хоч збігається інформація. А вже якщо ні то тоді доведеться писати лое.
-
Щодо невиїзного депендента конгрес українців надав мені два номери: 416 7674595 це іміграціний центр (780) 415 16 24 - рада Альберти. Сказали дзвонити і питати, що ви можете робити, тиснути і оце все. Мені тема більше не актуальна, сподіваюсь, всі із вас завершать процес і прийдуть до ПР, як планували