Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t474333915T Offline
    t474333915T Offline
    Alena K
    wrote on last edited by
    Доброго дня, питання ЩО ви казали , як просили надіслати паспорт новий поштою з Едмонтону? Я тиждень тому подалась (летіла з Брітанської Колумбії) та мені сказали що без варіантів - тільки особисто забирати у них 😔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Ivatio
    wrote on last edited by
    @OstapBosak прокоментуйте будь ласка якщо вам щось відомо про це,дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Сегодня наконец-то пришел AOR и запрос на сдачу биометрии. Подавались 11мая по AOS.
    1 Reply Last reply
    0
  • t474333915T Offline
    t474333915T Offline
    Alena K
    wrote on last edited by
    Доброго дня, питання ЩО ви казали , як просили надіслати паспорт новий поштою з Едмонтону? Я тиждень тому подалась (летіла з Брітанської Колумбії) та мені сказали що без варіантів - тільки особисто забирати у них 😔
    1 Reply Last reply
    0
  • t474333915T Offline
    t474333915T Offline
    Alena K
    wrote on last edited by
    Доброго дня, питання ЩО ви казали , як просили надіслати паспорт новий поштою з Едмонтону? Я тиждень тому подалась (летіла з Брітанської Колумбії) та мені сказали що без варіантів - тільки особисто забирати у них 😔 Я переспросила 2 рази
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Мне уже сказали сроки вышли, делайте запрос на повторную отправку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Ми подавалися в 5 університетів в Онтаріо на спеціальність комп. науки. Отримали від всіх офер з пропозицією про зарахування. Тоді моя дитина в деякі звонила, в деякі писала листи чи надають вони domestic tuition для українців по CUAET або для тих хто має open work permit. UofT написали, що ні не надають (хоча тут в групі хтось писав, що надають- але реальність інша) і що вони domestic tuition надають лише тим хто має навпаки закритий ворк перміт. І взагалі це є highly competitive спеціальність і це вже нам честь, що нам запропонували офер. Але враховуючи наш високий рейтинг атестату - в нас було 96% вони нам запропонувати domestic tuition по спеціальності Статистика. Звісно ми відмовилися від статистики. McMaster university та UBC відписали, що вони взагалі не надають domestic tuition нікому. А ще два університети написали, що по CUAET не надають, але якщо в нас є відкритий ворк перміт - то ми можемо подавати заявку і вони кожну заявку розглядають case by case. Але в університетах такі правила. Спочатку приймаєте офер від універу, потім сплачуєте депозит і аж потім ви подаєте заявку на domestic tuition. Як оплатите депозит - у вас відкриється доступ до подачі заявки - вже не пригадую чи то вони лінк самі дають чи то десь на сайті - то в них є спеціальна форма. Нам позитивна відповідь прийшла десь за 2 тижні. Наразі вам треба писати або звонити в універи і усно питатися. Бо деякі універи зразу кажуть, що ні. А подача кожної аплікації коштує 120 доларів за один уніаерситет - тому якщо зразу кажуть ні - то дурно викинуті гроші. Але це так складно в Онтаріо. В Британській Колумбіі є достатньо універів і коледжів, які надають ціну як доя місцевих. Багато однокласників моєї дитини туди поїхали вчитися - там і ціна нижча. Ми платимо в Торонто 9,5 тисяч, а в БК -5.5 тисяч ті ж самі комп науки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t980651876T Offline
    t980651876T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Дуже дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    у вас указано any. в remarks нет никаких ограничений для работы у какого-то конкретного работодателя. отметка cuaet нужна для медстраховки. ukraine 2022 это аналог cuaet
    1 Reply Last reply
    0
  • t980651876T Offline
    t980651876T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Отримала продовжений ворк перміт . Очікувала 7 місяців. Є 2 нюанси: Немає помітки Куает та в Occupation не зазначено що це опен ворк перміт ( в попередньому це було вказано). В кого так само? Та на що це впливає? Буду вдячна за відповіді)
    1 Reply Last reply
    0
  • t702919444T Offline
    t702919444T Offline
    Olena Botko
    wrote on last edited by
    Спасибо) Написали как есть - "была поездка, на данный момент уже в Канаде, работаю там же, всё то же. Пожалуйста, пересмотрите решение". Фух, можно выдыхать))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Тут можна натиснути у gckey
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katerina Belousova
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть може хтось знає, якщо чоловіку компанія робить робочу візу , чи можно туди вписати дружину з дитиною ?) чи тоді окремо тоді потрібно туристичну робити ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Нет Консультант только звонила пару раз, но сказала ждать. На сайте портале не было информации о карте, фотография висела в статусе review.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Не отправляли новый запрос?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Ly
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, як є кабінет вже для ворк перміту, то я можу просто додати? Типа аплікації family (other relatives)? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    поздравляю! требования ждать вп в канаде нет. в вашем случае это ваще на голову не натянешь, когда короткая командировка. что именно вы писали в пересмотре? что на момент подача был в канаде? или что поездка была краткосрочной?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Безоплатно, якщо ви отримали куает 4 лютого 2024 і пізніше. Іншим всім - платно
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags