PR CUAET
-
Я думаю що так. Але я ще раз перечитала, то має бути три relève de paie в рік. Тобто 2роки це 6 relève de paie
-
ничего не значит
-
Дивіться правила країни куди збираєтеся.
-
Кто знает? Если сестра по которой подавал на программу получила недавно гражданство, нужно ли как-то оповещать иммиграционку или это ничего не значит для них?
-
На сайте депутата есть список документов, которые им нужны для работы, в том числе там есть форма, которая разрешает помощнику депутата обращаться от твоего имени
-
По гуманитарной -брала из Торонто, в Ванкувере , говорили , что подойдет , если дом разбомбило, я ее даже не разсматривала
-
По контексту мне кажется через год от сейчас. Он написал, что это длительный процесс 😆
-
Мы с человеком сразу на консультации прошлись по нужным в моём случае документам, было полезно. Вас кто в Ванкувере консультировал?
-
Написати їм на імейл
-
Дякую велике
-
Ви під категорію 25-60 попадаєте?
-
Да, опытный спец смотрит на ситуацию глазами офицера. Мне на консультации так мою ситуацию разложили и представили, что я бы даже не додумался что разные небольшие моменты могут быть так важны
-
Я знаю, що про це вже питали, але будь ласка підкажіть, як ви загружали фото. Я сканувала фото front and back з назвою студії, адресою прізвищем ім'ям і датою народження і це PDF файл. Окремо я грузила jpj цифрове фото. Чи це вірно?
-
Не сказали коли саме очікують мобільне консульство у Ванкувері та чи будуть приймати з інших регіонів? Чи вони планують їздити по провінціях?
-
Теж получила такий імейл. Хтось може порадити як відмінити оплату DHL , дякую
-
Дуже дякую за допомогу! В мене є ще одне питання: Я подавав на подовження WP в березні цього року (коли це ще було безкоштовно). Через те, що мій старий загран закінчується в квітні 2025-го, IRCC вчора прислала мені відписку: "your WP is still valid until April 2025". Як я зрозумів, це означає приблизно "робіть новий загран, тоді подивимося". Чи варто спробувати якось додати новий загран, який діє до 2034-го, до цієї заяви? Чи краще вже розпочати нову заяву і заплатити $200, бо та справа закрита?
-
Бажаю вам удачі! Ділер дуже нечесно себе повів. Не втрачайте надію що банк допоможе
-
Хтось може, будь ласка, підказати якщо має досвід , який має бути мінімальний термін дати паспорту щоб випустили / впустили з Канади до Європи та назад ?
-
І як це обʼєднає мене (його дочку) і бабцю (його маму)?🤷♀️
-
Так а що IRCC відповіли депутату? У чому затримка?
12 Jan 2024, 17:45
Post 263063 of 390784
5 minutes ago