PR CUAET
-
Так,підписували на фінансування,але фінансування не погодили,в моїх документах вказано депозит 0,а вони мені скинули документи,де вже рукою від них дописано депозит 1000 долларів.Ці документи я не підписувала,в моїх документах нічого не вказано,а те,що вони дописали рукою від себе,не знаю,дійсне чи ні.Зараз скину фото,перше фото моє,де депозит 0,друге фото їх,де від руки дописано 1000 долларів,від їх руки
-
Доброго дня. По-перше , щира подяка організаторам за таку можливість навчатися за мінімальну вартість. По-друге я безмежно вдячна вчителю Ользі, яка терпляче, впевнено і доступно викладає матеріал, допомагає зрозуміти , пояснюючи та надаючи купу ресурсів, відео, тестів. Вона добре розпізнає помилки, розказує з чим ще потрібно попрацювати , на що звернути увагу. Все що вимагається від нас , як від студентів, це слухати та наполегливо працювати вдома . Дуже приємно , що Ольга дуже гнучка в своєму графіку та підбирає зручний для Вас час. Маю надію що , якнайбільше людей зможуть навчатися завдяки вам!
-
Підкажіть будь ласка,ви зробили в якийсь відділ банку?Бо я прийшла в свій банк на рецепцію,пояснила дівчині ситуацію,вона сказала,що допомогти нічим не можуть,але як мені пояснили,що на рецепції займаються дебитніми картами,а це кредитка.Може треба в якийсь спеціальний відділ?Дякую
-
Так і зробила,але банк спочатку не бачив цю операцію,через 2 дні побачив і сказали,що відмітять,як скам,а потім гроші зняли все ж таки.Зараз намагаюсь знову звʼязатися банком,але надії мало,бо я вже туди телефонувала,може звернутися в якийсь відділ банку з заявою?
-
Вітаю,вибачаюсь,якщо не в ту гілку написала.Підкажіть будь ласка,як бути в такий ситуації або Порадьте будь ласка,куди можна звернутися за консультацією.Дивилися машину в ділер шипі,провели тест драйв,перед тест драйвом консультант попросив номер кредитної картки,начеб то,якщо будуть штрафи чи аварія.Пісоя тест драйву,попросили порахувати,яка буде вартість машини,нам порахували,ми поїхали додому,живемо в іншому місті.У вівторок я повідомила,що машину брати не будемо,бо,по перше,консультант не повідомив,що машина не активна в Альберті,а активна в Квебеці(ми проживаємо в Альберті і машину дивилися в Альберті)по друге,нам нарахували вартість деталей,що начеб то їх замінять,майже 3000 долларів,хоча машина ще 3 рок на повній гарантії від виробника.Пісоя цього консультант відповів,що ми або купуємо машину і підписуємо всі документи,або вони забирають депозит.Ми ніякий депозит не залишали,тому мене це дуже здивувало,а консультант відповів,що знімемо його з вашої кредитної карти.Я була в шоці,бо кредитку він просив,зовсім для інших цілей.Грощі з кредитки зняло,в розмірі 1000 долларів.Порадьте будь ласка,щось можна зробити в даній ситуації і чи може хтось порадити юриста.Дякую,що вислухали