Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Я создала аккаунт для неё. Подавала от её имени
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Доброго дня. По-перше , щира подяка організаторам за таку можливість навчатися за мінімальну вартість. По-друге я безмежно вдячна вчителю Ользі, яка терпляче, впевнено і доступно викладає матеріал, допомагає зрозуміти , пояснюючи та надаючи купу ресурсів, відео, тестів. Вона добре розпізнає помилки, розказує з чим ще потрібно попрацювати , на що звернути увагу. Все що вимагається від нас , як від студентів, це слухати та наполегливо працювати вдома . Дуже приємно , що Ольга дуже гнучка в своєму графіку та підбирає зручний для Вас час. Маю надію що , якнайбільше людей зможуть навчатися завдяки вам!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Ви підписували якісь взагалі документи там? Типу що вони беруть Вашу кредитку? Чи ще щось?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Чи підписували ви якийсь договір з ділершіпом? Уважно прочитайте його, можливо дійсно залог в $1000 і його не повертають якщо не купуєте машину
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Servus bank
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Я просто прийшла у відділ банку. У вас який банк? Це дуже дивно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка,ви зробили в якийсь відділ банку?Бо я прийшла в свій банк на рецепцію,пояснила дівчині ситуацію,вона сказала,що допомогти нічим не можуть,але як мені пояснили,що на рецепції займаються дебитніми картами,а це кредитка.Може треба в якийсь спеціальний відділ?Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Коли в мене так гроші хотіли вкрасти, я писала в банку заяву про викрадення, все одно також транзакція пройшла, але десь через 2 тижні повернули назад це.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Так і зробила,але банк спочатку не бачив цю операцію,через 2 дні побачив і сказали,що відмітять,як скам,а потім гроші зняли все ж таки.Зараз намагаюсь знову звʼязатися банком,але надії мало,бо я вже туди телефонувала,може звернутися в якийсь відділ банку з заявою?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Подзвоніть до банку та повідомьте про це, можливо вони заблокують цю транзакцію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    А зняли гроші з кредитки чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Вітаю,вибачаюсь,якщо не в ту гілку написала.Підкажіть будь ласка,як бути в такий ситуації або Порадьте будь ласка,куди можна звернутися за консультацією.Дивилися машину в ділер шипі,провели тест драйв,перед тест драйвом консультант попросив номер кредитної картки,начеб то,якщо будуть штрафи чи аварія.Пісоя тест драйву,попросили порахувати,яка буде вартість машини,нам порахували,ми поїхали додому,живемо в іншому місті.У вівторок я повідомила,що машину брати не будемо,бо,по перше,консультант не повідомив,що машина не активна в Альберті,а активна в Квебеці(ми проживаємо в Альберті і машину дивилися в Альберті)по друге,нам нарахували вартість деталей,що начеб то їх замінять,майже 3000 долларів,хоча машина ще 3 рок на повній гарантії від виробника.Пісоя цього консультант відповів,що ми або купуємо машину і підписуємо всі документи,або вони забирають депозит.Ми ніякий депозит не залишали,тому мене це дуже здивувало,а консультант відповів,що знімемо його з вашої кредитної карти.Я була в шоці,бо кредитку він просив,зовсім для інших цілей.Грощі з кредитки зняло,в розмірі 1000 долларів.Порадьте будь ласка,щось можна зробити в даній ситуації і чи може хтось порадити юриста.Дякую,що вислухали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Ждала почти 4 мес
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    он подается сам, заполянет свои данные в анкете. с какого аккаунта без разницы. в доказательства прикрепляет, где видно, что у него есть родитедь, у его родителя есть wp и работа на полную занятость - то, что Nadia S описала
    1 Reply Last reply
    0
  • t562650775T Offline
    t562650775T Offline
    Margo Balunova
    wrote on last edited by
    Знаходимось в Києві, можете направити нам в особисті ваші документи і ми зробимо прорахунок
    1 Reply Last reply
    0
  • t942690689T Offline
    t942690689T Offline
    Olga PIASETSKA
    wrote on last edited by
    Спасибо большое. У вас другая ситуация немного.То есть вы подавали со своего аккаунта и её ставили как главного аппликанта? И она получила?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Залежить від годин В мене взагалі сотка була З наступного рівня мало бути 200 бо години збільшують
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244180255T Offline
    t5244180255T Offline
    Yara
    wrote on last edited by
    Нотаріусом в Україні? І іще: ви пропонуєте послуги пепекладу, де саме ви знаходиться територіально? Дяку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Кто то ждал карту более 3 мес и 1 недели? Сегодня отправляем запрос на новую. Так как все сроки уже вышли
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags