PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка,ви зробили в якийсь відділ банку?Бо я прийшла в свій банк на рецепцію,пояснила дівчині ситуацію,вона сказала,що допомогти нічим не можуть,але як мені пояснили,що на рецепції займаються дебитніми картами,а це кредитка.Може треба в якийсь спеціальний відділ?Дякую
-
Так і зробила,але банк спочатку не бачив цю операцію,через 2 дні побачив і сказали,що відмітять,як скам,а потім гроші зняли все ж таки.Зараз намагаюсь знову звʼязатися банком,але надії мало,бо я вже туди телефонувала,може звернутися в якийсь відділ банку з заявою?
-
Вітаю,вибачаюсь,якщо не в ту гілку написала.Підкажіть будь ласка,як бути в такий ситуації або Порадьте будь ласка,куди можна звернутися за консультацією.Дивилися машину в ділер шипі,провели тест драйв,перед тест драйвом консультант попросив номер кредитної картки,начеб то,якщо будуть штрафи чи аварія.Пісоя тест драйву,попросили порахувати,яка буде вартість машини,нам порахували,ми поїхали додому,живемо в іншому місті.У вівторок я повідомила,що машину брати не будемо,бо,по перше,консультант не повідомив,що машина не активна в Альберті,а активна в Квебеці(ми проживаємо в Альберті і машину дивилися в Альберті)по друге,нам нарахували вартість деталей,що начеб то їх замінять,майже 3000 долларів,хоча машина ще 3 рок на повній гарантії від виробника.Пісоя цього консультант відповів,що ми або купуємо машину і підписуємо всі документи,або вони забирають депозит.Ми ніякий депозит не залишали,тому мене це дуже здивувало,а консультант відповів,що знімемо його з вашої кредитної карти.Я була в шоці,бо кредитку він просив,зовсім для інших цілей.Грощі з кредитки зняло,в розмірі 1000 долларів.Порадьте будь ласка,щось можна зробити в даній ситуації і чи може хтось порадити юриста.Дякую,що вислухали
-
Знаходимось в Києві, можете направити нам в особисті ваші документи і ми зробимо прорахунок
-
Спасибо большое. У вас другая ситуация немного.То есть вы подавали со своего аккаунта и её ставили как главного аппликанта? И она получила?
-
Залежить від годин В мене взагалі сотка була З наступного рівня мало бути 200 бо години збільшують
-
Здравствуйте, вопрос по продлению visitor record ребенку. До марта 25-го подаваться нет смысла на продление т.к. паспорт заканчивается через год. Когда продлим паспорт ребенку смогу ли я податься на продление его visitor record? Ведь это будет уже после марта 25-го?
-
Я подавала для своей дочери от её имени, ставила две причины, меры по Cuaet и зависимый ребёнок человека у которого есть воркпермит. И прикладывала свой воркпермит, свой офер, письмо подтверждения моей работы на фултайм, и перевод её свидетельства о рождении. Но правда у неё уже был воркпермит, который скоро закончится.
-
Спасибо за ответ, буду ждать.