PR CUAET
-
Вроде это только для подачи заявки портал, дальше там ничего не происходит
-
Можна або в посольстві або перекласти та засвідчити нотаріусом
-
Цілком підтримую ваш підхід! Але люди в цій гілці ще знаходяться в "бюрократичному пеклі" з заміною документів у зв'язку з PR, тому навіть думати про нову процедуру з папірцями не хочеться. Тому й пропонують вам видихнути і перепочити😊 Для отримання громадянства потрібно прожити, здається, 1000 днів в Канаді (поправте хтось, якщо не права). Ваш термін прожитий на ворк перміті рахується як 1 день за 2 прожитих. Виходячи з цього, вирахуйте свій "День Д", коли час подавати документи, і тоді вже зрозумієте, коли ваш комфортний час починати готуватись.
-
-
Спасибо большое я это все читала . Так я должна подать со своего аккаунта как главный апликант?или он должен подать с моего аккаунта, указав себя как главного апликанта? Или он должен подать со своего аккаунта как главный апликант?
-
Я вважав що там трошки менша сума. 200 в місяц
-
Можливо є хтось хто працює на фермі? По якій програмі подавалися? цікавить Альберта
-
Але виплати за шкільний сервіс де гард залишили для дитини
-
1. Покататися на лижах. 2. Вмовити друга поїхати на благодійний відпочинок, де потрібно буде готувати їжу, волонтерити.
-
Можна перекласти та подати, Мінюст довідки про несудиміть не засвідчує, якщо потрібен переклад для PR пишіть нам
-
Доброго дня, їздити нікуди не треба, ми беремо довідку в Празі, перекладаємо та відправляємо вам в руки! Пишіть нам в особисті
-
-
В том и дело что он работать хочет. Ему 18 лет , а школу он закончил. Так что уже невозможно получить work permit?
-
Теж саме 24/11/23 подався і на порталі тільки це submitted , дзвонив до них на 7му місяці очікування і сказали чекайте
-
Це не вніс зміни а просто порізав😂
-
По різному буває,максимум 3 місяці очікування.