PR CUAET
-
Точно так же, консультировалась с адвокатом и действовали по его плану , год работать, сдать анг, потом спустя год с англ на руках , он говорит баллов мало, насчет гуманитарки -говорил , если только жилье разбомбило.мы постоянно были на связТак вот , какое же было удивление, когда спустя еще время он проводил вебинар именно по гуманитарке🙄
-
На даний момент немає інформації щоб у когось запитували якісь додаткові документи на підтвердження родинних звʼязків. Але багато подавали докази відразу. Тобто якщо через батьків то всерівно в програму додаються всі свідоцтва. Якщо це брат або сестра також подавали два свідоцтва від апліканта і від родича де видно що батьки однакові. І думаю вам просто для своєї безпеки потрібно мати також. Якщо запросять то будете готові. Якщо ні то також добре
-
Вітаю. Будь ласка, підкажіть інформацію про переклад документів. В Україні звернулися задля перекладу документів, і отримали інформацію, що документи мають бути видані не раніше 2016р . Тобто їх спочатку треба переробити, а потім перекладати і завіряти. Скажіть, чи модна в Канаді перевести і подати документи ,які були видані до 2016 р? Дякую
-
А чи володієте англійською на достатньому рівні, щоб знайти роботу на 30+ годин? І паралельно вчити французьку. Вам би знайти роботу, яка підходить для міграції (не обов'язково пов'язану з музикою...не обмежуйте себе, якщо ПР - головний пріоритет) Також якщо є якісь здобутки в музиці - подивіться наче є програма для талантів (не пам'ятаю, як вона називається. А щє можу переплутати Канаду і США). Я б на вашому місці перевірила цю програму для обдарованих.
-
Я брала консультацию с целью узнать именно про эту программу и меня отговорили, потом этот же консультант спустя год рекламировал эту программу, они вначале не все были в курсе что украинцев активно апрувили в начале, я вот потеряла год времени изза этого консультанта....а тогда скорее все уже прошла бы, у нас сложный кейс, и мне 4 консульанта сказали идти по экономике, и вот последние 2 консультации сказали, что да у вас вероятность пройти потгум очень высокая а по экономике будут проблеммы...но это год спустя когда я сама все изучила....и перестраховывалась узнавала....
-
Доброго дня, вибачте може вже було подібне питання але я на жаль не знайшла відповіді. Подавались на цю програму сімʼєю, родичем у програмі виступає моя бабуся. Хочу запитати чи достатньо її клятви що вона моя родичка?)🫣 Бо єдиний документ який може нас обʼєднати це свідоцтво про народження мого батька де вказано що вона його мама а в моєму свідоцтві про народження вказано що він мій тато, але так як батько помер то такого свідоцтва в нас наразі немає. Ми звичайно намагаємось отримати «витяг про його свідоцтво про народження» але зробити це з Канади важко,все ж цікаво чи була у когось подібна ситуація, чи запитують вони додаткові документи чи все ж таки вірять цій клятві і все? Буду вдячна за будь яку інформацію
-
Вітаю Шановна Громада , по візі кует знаходимося 6 місяців в Канаді в провінції Квебек 🇨🇦 🇺🇦 Бачимо Канаду як Другу Батьківщину для себе , але для цього потрібно обов'язково PR. З вересня почали ходити на full time курс франсізасьон, але потрібно обов'язково мати 30 годин робочих годин протягом двох років для подачі на PR. Але поки будемо навчатися працювати не зможемо. Лише через кілька місяців зможемо підробляти з набутою мінімальною французькою 15-20 годин у вихідні, але цього не достатньо, адже потрібно щонайменше 30 годин на тиждень. 15-20 годин не зараховується. Маємо музичну освіту, професія артист й викладач. Можливо , хтось мав досвід схожий з нашим , та може дати суттєву рекомендацію , пораду з приводу отримання PR в нашому випадку! 🙏🇺🇦 Будемо дуже вдячні! Дякуємо🙏
-
Доброго дня Хто подавав на продовження візи всередині Канади. Скажіть будь ласка скільки часу очікували на запрошення паспорта для відправки на вклейку візи?
-
Дякую
-
Дякую зрозумів