PR CUAET
-
Подскажите, кому приходил портал 1, пришло три письма на каждого члена семьи на разные имейлы. Мне и ребенку на один имейл, мужу на другой. Как отвечать? Можна с одного имейла одним письмом за всех ?
-
ніякого квесту, треба летіти в Польщу і спокійно зробити
-
Та в тому ж і справа що це ще той квест
-
Будь ласка , хто подався на ПР по програмі воззʼєднання родини , підкажіть будь ласка , чи отримали Ви лист що маєте право знаходитись в Канаді на період розгляду аплікації?
-
новий мала на увазі зробіть
-
Паспорт подовжується за два місяці до закінчення
-
Толя Мех
-
подовжуйте паспорт дитині і перміт. купу часу ще маєте
-
ні, після того як у дитини закінчиться перміт-вона стає нелегалом
-
Маю на увазі паспорт дитини закінчується через рік , чи може дитина знаходитись в Канаді на протязі розгляду аплікації?
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, Ви коли здали медицину результати потрібно самим завантажувати ( лікар Вам надсилав?) чи лікар в систему їх сам відправляє і офіцери їх бачать? Наперед вдячна за відповідь.
-
ні, там вище у Марини
-
час очікування до аор збільшився до 8.5 міс. ще місяць тому було 8 міс. потроху кожного разу збільшується десь на 2 тижні за місяць. таким чином, хто подається зараз будуть чекати аор десь 15 міс
-
Ви перші за 29 грудня, вітаю!!!)))
-
У мене такого не було. Бо коли я не працювала постійно, я була головою громадської організації, тому пишу це. Але десь радили писати щось типу домогосподарка.
-
До березня 2025 року ви можете продовжити WP на 3 роки . Сподіваюсь за цей період всім вже дають RP по сімейній програмі.
-
вітаємо. таким чином скоро перехід до 2024 року
-
Привіт, для статистики: Подача 29.12 Запит на біометрію 13.09 Сідней
-
можна подовжити ворк-перміт без проблем і чекати в Канаді чи за межами
-
Підкажіть будь ласка шановна громадо , після подачі на ПР за програмою українських родин , чи дають можливість знаходитись в Канаді на період розгляду аплікації? Наприклад як це відбувається при подачі на подовження ворк перміт
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago