PR CUAET
-
Він заїхав по CUAET. Але подався не по тій програмі
-
Маєте на увазі він заїхав не по кует?
-
Подскажите по поводу анкет на пр Там где нужно указывать все работы за 10 лет Мы много где были и много работ поменяли в Европе На визу куэт мы сокращали и не указывали несколько Но для пр я уже не помню что я там указывала Вопрос в том: если будет не стыковка в датах или работах Они это смогут как то увидеть с предыдущей анкетой? Заранее спасибо 🙂
-
Дякую)
-
Вони з 8 працюють, от я рівно о 8 і почала дзвонити. Додзвонилась за 7хв, тому це чудовий час
-
Бачив про обовʼязок повідомляти про зміни в сімї (хтось вмер народився, розлучився одружився) і про адресу. А де про роботу пишуть?
-
А ви не в курсі щодо цього пункту (15.2). Чи я правильно розумію, що це актуально для людей які мали декілька роботодавців, і після закінчення роботи треба брати такий документ. Але якщо від приїзду і до подачі працюєш на одного роботодавця, то нічого не подаєш…
-
Как долго звонили? С утра? Во сколько?
-
Етобіко/Сідней?
-
Провінційна номінація через цю роботу була отримана?
-
📣Пропоную вам скористатися спеціальною промо акцією! 💥Лише до кінця вересня, за промо кодом PR CUAET, ви можете замовити професійний переклад всього за 30 CAD за одну сторінку. Це унікальна можливість отримати якісний переклад документів за дуже вигідною ціною. Не пропустіть цю нагоду! Використовуйте промо код PR CUAET під час замовлення послуг перекладу та скористайтеся цією чудовою пропозицією. Поспішайте, адже акція діє лише до кінця вересня!🇺🇦🇨🇦👍
-
Так, вчора. Кажуть бачимо, дали тимчасовий номер але далі не рухається діло поки.
-
Він не по тій програмі пішов(другої не було опції). Написали , що не відповідає вимогам
-
Доброго дня. Я у 2019 році зверталась до іміграційного адвоката. Вона лише по Онтаріо. І займається лише імігріцією. Дууууууже толкова. Не дешева. Консультація платна була. Але відпрацювала кожну копійку. Я була дуже задоволена. Ось її номер
-
Доброе утро. Подскажите пожалуйста может кто то сталкивался с такой ситуацией. Произошло сокращение на работе не по моей вине. Я уже на федеральном этапе получил AOR и подтверждение сдачи медицины, и получил письмо о предварительных услугах PAL. Повлияет ли сокращение с работы на прлучение PR на федеральном уровне ?
-
youtu.be/L5V5sr3X2xg?si=_iZNCcySW_jyzILZ
-
Яка причина відмови? Паспорт до якого року?
-
Ось в цій гілці говоримо про підготовку до здачі теста на громадянство. t.me/prcuaet/25740 Але за 3 роки готуватись то overkill. Пари місяців потренуватись на прикладах тесту зазвичай достатньо. Громадянство набагато простіше ніж ПР.
-
Хочу ще їх запитати щодо цієї нової постанова від серпня
-
Про порушення прав - то біженство. Якщо зможете цей факт довести. Що у випадку з паспортом сумнівно. Гуманітарна програма то для тих хто адаптувався у Канаді, працює, але не проходить по жодній іншій програмі імміграції через унікальні обставини. В будь-якому випадку це все не ця гілка. Гуманітарна t.me/prcuaet/2427 Біженство t.me/prcuaet/204857
12 Jan 2024, 17:45
263346/433137
2 minutes ago