PR CUAET
-
А ви не в курсі щодо цього пункту (15.2). Чи я правильно розумію, що це актуально для людей які мали декілька роботодавців, і після закінчення роботи треба брати такий документ. Але якщо від приїзду і до подачі працюєш на одного роботодавця, то нічого не подаєш…
-
📣Пропоную вам скористатися спеціальною промо акцією! 💥Лише до кінця вересня, за промо кодом PR CUAET, ви можете замовити професійний переклад всього за 30 CAD за одну сторінку. Це унікальна можливість отримати якісний переклад документів за дуже вигідною ціною. Не пропустіть цю нагоду! Використовуйте промо код PR CUAET під час замовлення послуг перекладу та скористайтеся цією чудовою пропозицією. Поспішайте, адже акція діє лише до кінця вересня!🇺🇦🇨🇦👍
-
Він не по тій програмі пішов(другої не було опції). Написали , що не відповідає вимогам
-
-
Доброе утро. Подскажите пожалуйста может кто то сталкивался с такой ситуацией. Произошло сокращение на работе не по моей вине. Я уже на федеральном этапе получил AOR и подтверждение сдачи медицины, и получил письмо о предварительных услугах PAL. Повлияет ли сокращение с работы на прлучение PR на федеральном уровне ?
-
youtu.be/L5V5sr3X2xg?si=_iZNCcySW_jyzILZ
-
Про порушення прав - то біженство. Якщо зможете цей факт довести. Що у випадку з паспортом сумнівно. Гуманітарна програма то для тих хто адаптувався у Канаді, працює, але не проходить по жодній іншій програмі імміграції через унікальні обставини. В будь-якому випадку це все не ця гілка. Гуманітарна t.me/prcuaet/2427 Біженство t.me/prcuaet/204857
-
Я написала в ДП чи зможе син оформити та отримати паспорт в одному з їхніх центрів в Європі, якщо його даних в Резерв+ не знайдено, тому що він ще не стояв на обліку. Вони відповіли «паспорт оформлюється за умови надання сформованого роздрукованого витягу з РЕЗЕРВ+»
-
Це не подаватися. Це як нижче пояснив Влад, піар/громадянин Канади може попросити допомоги у депутата зробити запит щодо розгляду візи. Звичайно коли є суттєва затримка. Якщо затримка лише з ІРСС, то є шанси що вони розглянуть швидше у відповідь на запит депутату. Але це далеко не факт. Суто везіння
-
Доброго дня потрiбно зробити генеральную довiренiсть на сестру, яка цiна?