PR CUAET
-
Це не подаватися. Це як нижче пояснив Влад, піар/громадянин Канади може попросити допомоги у депутата зробити запит щодо розгляду візи. Звичайно коли є суттєва затримка. Якщо затримка лише з ІРСС, то є шанси що вони розглянуть швидше у відповідь на запит депутату. Але це далеко не факт. Суто везіння
-
Доброго дня потрiбно зробити генеральную довiренiсть на сестру, яка цiна?
-
Не підкажете як це зробити, посилання т щось таке, бо там на сайті де моя заявка неможливо вносити ніякі зміни,дякую
-
Доброе утро. Подскажите пожалуйста может кто то сталкивался с такой ситуацией. Произошло сокращение на работе не по моей вине. Я уже на федеральном этапе получил AOR и подтверждение сдачи медицины, и получил письмо о предварительных услугах PAL. Повлияет ли сокращение с работы на прлучение PR на федеральном уровне ?
-
Сколько сейчас стоит продлить WP, на человека? Или на семью из 2?как.там считается?
-
Може краще повертатися в Європу наприклад в Німеччині я чув видають сірі паспорти але то теж не просто но хочаю працювати можливо на час розгляду справи. А тут у Канаді не багато опції, чі то не так?!