PR CUAET
-
Сколько сейчас стоит продлить WP, на человека? Или на семью из 2?как.там считается?
-
Може краще повертатися в Європу наприклад в Німеччині я чув видають сірі паспорти але то теж не просто но хочаю працювати можливо на час розгляду справи. А тут у Канаді не багато опції, чі то не так?!
-
Друзi маю проблему. Звкiнчуется термін дії паспорту, консул не продовжує запити робив в резерві не відіброжаєтся інформація. Навіть в міністерство оборони писав . Я комісованиї всі докі є. Планую подаватися на гуманітарну програму на підставі порушення своїх прав міжнародного права і неможливості подовжити документи. Є в вас контакти гарніх іміграціїних адвокатів або досвіт подачі на гуманітарні кейси. Дякую. Може є пошагові дії якісь. Що в загалі робити. Ворк перміт не подовжують теж:(
-
це якщо в вас є родичі зі статусом PR/citizen в Канаді, то вони можуть свого канадського депутата запитати
-
Та я і не хвилююся:)
-
А є розуміння які паспорти будуть входити в цей вересневий пакет? Типу якщо 5гг вересня був виготовлений, то з якої дати вони беруть до відправки?
-
Добрий ранок. Може хтось може допомогти. Син приїхав в Канаду в кінці травня 2024 і подався на work permit, вчора прийшла відмова. Тепер я хочу переподавати від себе , як за члена родини.Але не розумію яку опцію вибрати. Може хтось через це проходив і знає. Допоможіть будь ласка. Дякую