PR CUAET
-
Дякую!!
-
Писали в самій таблиці: Please see the attached, та додавали наприкінці лист, зверху вказували імʼя прізвище, нижче номер UCI, нижче назва пункту та табличка
-
Сколько сейчас стоит продлить WP, на человека? Или на семью из 2?как.там считается?
-
Я на початку квітня подалась, ще зовсім нічого. Чекаєм)
-
Вітаю. Прийшов дозапит про gap в personal history ( schedule A). Але не вистачає в таблиці рядків. Як заповнити у такому випадку? Додатковий файл кріпити?
-
Може краще повертатися в Європу наприклад в Німеччині я чув видають сірі паспорти але то теж не просто но хочаю працювати можливо на час розгляду справи. А тут у Канаді не багато опції, чі то не так?!
-
Друзi маю проблему. Звкiнчуется термін дії паспорту, консул не продовжує запити робив в резерві не відіброжаєтся інформація. Навіть в міністерство оборони писав . Я комісованиї всі докі є. Планую подаватися на гуманітарну програму на підставі порушення своїх прав міжнародного права і неможливості подовжити документи. Є в вас контакти гарніх іміграціїних адвокатів або досвіт подачі на гуманітарні кейси. Дякую. Може є пошагові дії якісь. Що в загалі робити. Ворк перміт не подовжують теж:(
-
це якщо в вас є родичі зі статусом PR/citizen в Канаді, то вони можуть свого канадського депутата запитати
-
Та я і не хвилююся:)
-
Вони одну сторінку і дають Там написано чому відповідає ваш рівень освіти
-
Канаді все одно. Якщо паспорт закінчується, то деякі авіакомпанії можуть не пустити
-
Не потрібно
-
А є розуміння які паспорти будуть входити в цей вересневий пакет? Типу якщо 5гг вересня був виготовлений, то з якої дати вони беруть до відправки?
-
Через веб форму надсилаєте зміни через кілька днів прийде відбовідь про внесення
-
Доброго дня. Підкажіть ,будь ласка ,чи діє правило, що треба в'Їхати за пів року до закінчення дії візи. Тобто, якщо віза закінчується через місяць в дитини, то вже не впустять і навіть на літак не посадять. Дякую
-
Не знаю як повідомляти але точно знаю, що надо повідомляти про всі зміни(місця проживання, роботи, номеру телефону ...) вони надсилають лист де про це чітко говорять .
-
Добрий ранок. Може хтось може допомогти. Син приїхав в Канаду в кінці травня 2024 і подався на work permit, вчора прийшла відмова. Тепер я хочу переподавати від себе , як за члена родини.Але не розумію яку опцію вибрати. Може хтось через це проходив і знає. Допоможіть будь ласка. Дякую
-
Це можно з України подаватися через депутата? Чи я щось не так розумію? І де про це можно почитати? Дякую
-
В Эдмонтоне, а это тоже Альберта, не упоминали ничего о прививках при приёме в школу
-
Депутат, member of parliament
12 Jan 2024, 17:45
263381/430124
3 minutes ago