PR CUAET
-
І все без відповіді?
-
Розумію Вас😏але що можете зробити, пробуйте ще дзвоніть 🤞
-
Ось мій скрін. Думаю пощастило бо в червні я витратила півдня на це діло
-
Добрий вечір. Може хто знає або стикався з такою ситуацією. Замовляла паспорт заповнювала конверт на домашню адресу. На сайті пише Документ виготовлено, але не доставлено до дипломатичної установи від 23.07.2024. Скільки чекати і куди він прийде? А також який це вид доставки читала про дип. пошту та про DH
-
Я висіла на лінії трохи більше 30 хвилин, а перед тим як додзвонитись треба ввести купу даних і обрати з якої причини телефоную🤪
-
Дякую за думку, але у кожного свій підхід до кожної події. Мій мені в житті дуже допомагає. Якось я не звикла жити без чіткого уявлення і плану дій. Можливо я ускладнюю, але це мій вибір. Впевнена, що я швидко отримала ПР з 0 балами за вік і без англійської мови завдяки підготовці ще з України і виконанню кожного пункту плану вже в Канаді.
-
Ну ми якось додзвонились🫣
-
1. Програма дуже нова, тому певно ви не знайдете ще 2. Треба пропрацювати рік на CUFTA для зарахування 3. Видаються на рік, але можна буде подовжити при умові що ви досі працюєте на посаді і виконуєте умови Детальніше про КУФТА і нюанси тут : www.instagram.com/p/C-_rdbUsSW9/?igsh=MWZnb3BrcTFyeDNhdA==
-
Привіт! Є декілька запитань по CUFTA: 1. Хтось тут вже подавався із закритим WP через CUFTA? 2. Якщо на того ж роботодавця працював за Open Work Permit, можна отримати одразу +50 балів, чи треба чекати рік? 3. Я правильно розумію, що такий WP можна максимум на 1 рік та кожного року його потрібно продовжувати?