PR CUAET
-
Та все норм, другий раз подалися і нормально))
-
Зараз є слоти в торонто на довіреність
-
Я відправляв електронною поштою, паспорт у DHL вже
-
ЕЕ дозволяє комбінувати ноки, головне щоб всі були ТІР 0-3
-
Я зрозуміла, що потрібно фізично. Скажіть краще, що я помилилась
-
Ребята подскажите пожалуйста что делать, я подал заявку на продление WP в конце марта и мне прислали письмо с подтверждением и продлением срока моих документов до 22 сентября, потом, в июле мне прислали запрос на подтверждение инфы о родственниках и военной службе. Я заполнил и отослал формы. Но с тех пор полная тишина уже полгода я жду. Срок указанный в подтверждении заканчивается через 10 дней и что с этим делать? Помогите советом.
-
Вони явно подались листопад-грудень. Не думаю, що апрув прийшов в місяць, коли і подача.
-
Ви відправляли їх фізично а не по електронній пошті?
-
Для статистики: подача сімейної заявки на продовження ворк пермітів та візіторів дітям 20 лютого, сьогодні усім продовжили до 27го року.
-
В январе апрув 2024г
-
Заява та квитанції дхл, котрі мають доїхати до консульства, загублені.
-
www.instagram.com/reel/C_1pyJrv29U/?igsh=aHh6eXE2eGR6N3Jy
-
Ви хочет сказать шо DHL передає ваш паспорт Canada post?
-
В 17 можуть не прийняти, вже були випадки Напишіть консульству на пошту.
-
Спасиба вам огромное, мдаа тексты
-
У профілі
-
Константин то офіційна інформація? Дякую.. бо теж у доньки немає ІД
-
Да.. це дуже прикро(
-
3-тє завдання (заголовки) - якась канадська спортивна організація, яка тренує сертифікованих спортсменів, один абзац був про diversity - підійшов до одного заголовка, а один заголовок не зустрівся в тексті, там про підготовку тінейджерів щось. Один з хитрих заголовків був, "досвідченим спортсменам дають awards" чи щось таке, а в тексті - "їх особливо відмічають" в контексті інформації на сайті, я не знаю чи це точно синоніми але мій вибір був так. 4 завдання (там де все в дуже складних словах) - про mortgage, банки які пропонують занадто класні пропозиції, гроші які ми дуже легко тратимо, і як все це впливає на канадців. З одної сторони, будинок - це хороша інвестиція коштів, а з іншої - якщо буде фінансова біда, то все посипиться, бо канадці тратять більше 30% своєї зарплати на кредити. Хитре питання було, за яких умов все посипиться?, вже не пам'ятаю мій вибір, але там треба було йти методом виключення, бо вони всі наче підходили. В тексті "job layoffs", а у відповіді "diminishing workforce", то мені здалось що це не зовсім синоніми, але не знаю. І далі такі ж подібні фрази. Одне з питань було про те що пропонує така-то людина, і відповідь була - витрачати гроші не картою а кешем, тобто не розривати звязок між собою і коштами.
-
Так зараз на аор 9 місяців, еліджибиті ще 9
12 Jan 2024, 17:45
263510/474652
3 days ago