PR CUAET
-
Брат робив в Україні в мрео місцевому.
-
Вітаємо! Можливо з дії взяти . Треба перевірити я не впевнена.
-
📢 ПРОТЕСТ НА ПАУЗІ 📢 Українці в Канаді досягли важливого етапу в боротьбі проти показу фільму “Russians at War” на TIFF. Показ поставлено на паузу, але важливо розуміти, що це може бути тимчасовим рішенням, тому ми маємо залишатися готовими! 💪🇺🇦 📢 Дякуємо всім, хто брав участь у протесті, і підтримав нас на цьому етапі. Це наш спільний крок до перемоги проти російської пропаганди! 🙌 📺 Радимо переглянути репортаж про події протесту від KontaktTV, щоб дізнатися більше і відчути атмосферу! 🎥 🔔 А поки ми очікуємо подальших новин, запрошуємо всіх повеселитися на Bloor West Village Ukrainian Festival! 🎶💃 Це чудова нагода провести час разом та показати силу нашої єдності! 💛💙
-
📢 ПРОТЕСТ НА ПАУЗІ 📢 Українці в Канаді досягли важливого етапу в боротьбі проти показу фільму “Russians at War” на TIFF. Показ поставлено на паузу, але важливо розуміти, що це може бути тимчасовим рішенням, тому ми маємо залишатися готовими! 💪🇺🇦 📢 Дякуємо всім, хто брав участь у протесті, і підтримав нас на цьому етапі. Це наш спільний крок до перемоги проти російської пропаганди! 🙌 📺 Радимо переглянути репортаж про події протесту від KontaktTV, щоб дізнатися більше і відчути атмосферу! 🎥 🔔 А поки ми очікуємо подальших новин, запрошуємо всіх повеселитися на Bloor West Village Ukrainian Festival! 🎶💃 Це чудова нагода провести час разом та показати силу нашої єдності! 💛💙
-
поехать в румынию нет возможности? я так визу не дождалась. поехала в сша и оттуда за 10 дней получила одобрение
-
в вашей автостраховой в украине
-
Ніяк. Або в Україні, або в ДП "Документ", який знаходиться тільки в 4-х країнах.
-
Подскажите, пожалуйста, как внутренний украинский паспорт сделать в Канаде для подростка 17 лет? У паспорта срок заканчивается .
-
Основні причини повернення (з чату): не повністю заповнена форма 5604. Особливо не внесені туди діти. Відсутність свідоцтва про народження для будь кого з заявки, або від сутність оригіналу/ перекладу. Номінація з паролем- бачила рідше. Відсутність фото, або фото не за вимогами.
-
В поисках массажного стола. Кто покупал, отзовитесь.
-
Дякую! Супер
-
Дякую! Мені ще до подачі 1.5роки працювати, але не завадить знати на майбутнє
-
Повністю згідна… але я думаю наші дискусії тут ні на що не вплинуть 😭 з практики, слот 20 хв на дитячій то я і подавала усі 20 хв
-
Вибачаюсь, є люди тут з досвідом повернення аплікації, хочу почитати причини. Щось чим ближче то хвилююсь.
-
Взагалі було би людям за щастя, з цими голодними іграми, щоб на один слот приймали двох, хоча б до кінця цього року зробили б таке виключення 🙏 все рівно не усі приходять по слотам.
-
Я всюди писала тільки свій імейл. Він як dependant , тому думаю ок тільки на один імейл відповісти.
-
Я тільки це зрозуміла, коли не змогла 2 слоти на 2 довіреності взяти 😭
-
Дорослий на жаль лише один :( я так старшому сину не змогла взяти, тільки меньшому вийшло до 16 років
-
Нам допоміг МП. Хай вам теж пощастить 🙏
-
Я сама планую подаватися по цій програмі peq. Може в когось є зразок attestation de travail? Бо я сама собі мушу складати і дати на підпис начальнику
12 Jan 2024, 17:45
263590/430050
2 minutes ago