PR CUAET
-
Дякую
-
Дякую за відповідь. Просто у звичайній візітор візі скоріше всього відмовлять, та й зараз з України дуже довго чекати на відповідь. А я хотіла би щоб мама швидше приїхала, бо брат загинув на війні. Ви не в курсі скільки часу займає процес від подачі до отримання супер візи? Бо на сайті неможливо подивитися строки.
-
Доброго дня. Шановні підкажіть будь ласка. Отримали новий закордонний паспорт дитині 17 років. Як продовжити WP та візу в новому паспорті? Який порядок дій? В старому паспорті віза visitor до 25 року, ще дійсна. Та WP до 25 року, а у батьків до 27 року. Приїхали до Канади в 2 березня 2024 руці Дякую за відповідь
-
Добрий день, скажить будьласка хто подевал на ворк пермит чому там анкета інща як на visitor visa? раніше я подавала чоловіку там було WP😳
-
Це залежить на скільки приїздити у гості. Якщо на 2 місяця восени і на Різдво, то навіщо їй супер віза. Супер віза дає право проживати довгий час - 5 років зараз. Але треба купити медичну страховку на цей період при подачі анкети. В нас усі батьки завжди були з 10 річними візами і приїжджали по кілька разів на рік. Але не супер віза, бо вони жили в Україні. Якщо вона не збирається з ними жити, звичайна візітерська віза. Батькам завжди давали на час дії паспорту. Якщо скоро добігає кінця краще оновити та податися, буде на 10 років
-
Я дозвонила, сказали шо якшо прийде Портал 1 коли я закордоном то просто можна повернутись і відповісти на нього Або сказати шо поки закордоном, коли будете в канаді і т д Але тут вже заявка буде оброблятись довше Я виіздила до сіетлу і ніхто нічо не скасував Просто я ненадовго іздила і готова була одразу повернутись якшо портал 1 прийшов би Але він ще не прийшов🥹
-
Україна віднесена до консульства у Польщі на період відсутності таких послуг в Україні. Тобто з українським паспортом не треба пояснювати чому ви звернулися за візою в там. Щодо звернення до країн де ви проїздом без статусу... Чи не виглядатиме це в очах консула, що ви ганяєтесь за візою і чи це не буде мінус?
-
Привіт, порадьте, будь ласка. Мені та чоловіку прийшло два окремих імейли, я так розумію це портал 1( виправте мене якщо не так), зрозуміло що треба відповісти на імейл заповнивши темплейт. Але в мене питання. Так як прийшло два окремих імейли мені достатньо відповісти на мій ( головний аплікант) імейл вказавши данні себе і чоловіка чи на кожен? Не хочу помилитись. Дякую ❤️
-
Фух, дякую!!