PR CUAET
-
Здравствуйте, хотела бы узнать мы подались на пиар в январе этого года по программе OINP, прошли биометрию и медицину и вопрос таков сколько надо ждать после всего того как ты прошел все эти этапы?
-
Справки о несудимсоти в чеклисте есть, поэтому их в любом случае надо сразу подавать
-
Це можна і самому зробити, цикати там сильно немає що)
-
Дякую!
-
Чи завжди автоматично приходить лист, що аплікацію прийняли?
-
@OstapBosak Доброго дня, я зараз влаштувався на роботу доставки кухонних щаф. Зарплата отримується за кількість доставлених кухонь. Питання чи це впливає якось на подачу на ПР. Чи повинна робота бути тільки погодинна чи може бути і така? Дякую
-
після того, як використаєте перший слот-зможете зареєструватися на новий або хтось інший з родини може ловити
-
буде відповідь на сайті, що Ви вже маєте запис
-
Дякую, тепер якщо чому минулий вівторок я не забронювала 😭
-
на 1 дорослу людину і на одну послугу (Нотаріальну або Паспортну) можливо спіймати лише 1 слот
-
А если будет отказ, то как тогда подаваться? Нужно прикрепить этот файл?
-
В пості вказані, які наслідки. Здебільшого люди не мають звички звітувати публічно, якщо їм відмовили в візі/перміті/громадянстві на основі їх fraud.
-
В мене питання, якщо є слот в Отаві на виготовлення паспорту і мені треба ще один для мами. Чи можу я бронювати? Чи буде видавати помилку. Бо в цей вівторок забронювала на довіреність і зробити ще один запис на довіреність не дає - пише у вас вже є слот
-
canada.mfa.gov.ua/
-
Доброго дня , буду вдячна за поради , знайомий іноземець, який вʼїхав в Канаду по CUAET разом з жінкою , і вже рік знаходиться в Торонто , тут отримав новий паспорт бо work permit разом з старим паспортом загубився . Як йому поставити нову візу CUAT і відкрити знову work permit ?
-
это отличные новости! а можете у нее уточнить месяц, в каком они подавались, или может вы знаете? хотелось бы понимать это уже осенние выстреливать начали или более ранние?
-
А там було написано просто "we confirm the receipt of your IRCC web form"? Чи отримали ви другий емейл де вони пишуть що "your documents added and available for officer review" ?
-
Насколько я знаю.только дату рождения и. Место жительства.документы ненадо
-
Бан на 5 років? Це на візу була подача?
-
Хто заповнив вже всі форми, про батьків які залишилися в Україні яку інформацію потрібно подати і чи потрібно додавати їхні якісь документи? якщо вони не збираються в Канаду навіть в гості?
12 Jan 2024, 17:45
263711/427526
less than a minute ago