PR CUAET
-
@OstapBosak Доброго дня, я зараз влаштувався на роботу доставки кухонних щаф. Зарплата отримується за кількість доставлених кухонь. Питання чи це впливає якось на подачу на ПР. Чи повинна робота бути тільки погодинна чи може бути і така? Дякую
-
В пості вказані, які наслідки. Здебільшого люди не мають звички звітувати публічно, якщо їм відмовили в візі/перміті/громадянстві на основі їх fraud.
-
В мене питання, якщо є слот в Отаві на виготовлення паспорту і мені треба ще один для мами. Чи можу я бронювати? Чи буде видавати помилку. Бо в цей вівторок забронювала на довіреність і зробити ще один запис на довіреність не дає - пише у вас вже є слот
-
Доброго дня , буду вдячна за поради , знайомий іноземець, який вʼїхав в Канаду по CUAET разом з жінкою , і вже рік знаходиться в Торонто , тут отримав новий паспорт бо work permit разом з старим паспортом загубився . Як йому поставити нову візу CUAT і відкрити знову work permit ?
-
это отличные новости! а можете у нее уточнить месяц, в каком они подавались, или может вы знаете? хотелось бы понимать это уже осенние выстреливать начали или более ранние?
-
А там було написано просто "we confirm the receipt of your IRCC web form"? Чи отримали ви другий емейл де вони пишуть що "your documents added and available for officer review" ?
-
Хто заповнив вже всі форми, про батьків які залишилися в Україні яку інформацію потрібно подати і чи потрібно додавати їхні якісь документи? якщо вони не збираються в Канаду навіть в гості?
-
Так
-
Так, дають бумажечку з сумою - 172 дол дорослий, для дітей бачила 53 дол виписували. Я платила у Canada Post (332 bank street, ottawa).
-
Теж залишилося 8 місяців, подалися ще на 3 роки в березні і тиша. Бабудь тому, що подавалися з чоловіком не окремо, а була групова подача. Я не знаю яка статистика по таких заявках. Чи є тут хто подавався групою і отримав подовження перміту ще на 3 роки?