PR CUAET
-
В пості вказані, які наслідки. Здебільшого люди не мають звички звітувати публічно, якщо їм відмовили в візі/перміті/громадянстві на основі їх fraud.
-
В мене питання, якщо є слот в Отаві на виготовлення паспорту і мені треба ще один для мами. Чи можу я бронювати? Чи буде видавати помилку. Бо в цей вівторок забронювала на довіреність і зробити ще один запис на довіреність не дає - пише у вас вже є слот
-
Доброго дня , буду вдячна за поради , знайомий іноземець, який вʼїхав в Канаду по CUAET разом з жінкою , і вже рік знаходиться в Торонто , тут отримав новий паспорт бо work permit разом з старим паспортом загубився . Як йому поставити нову візу CUAT і відкрити знову work permit ?
-
это отличные новости! а можете у нее уточнить месяц, в каком они подавались, или может вы знаете? хотелось бы понимать это уже осенние выстреливать начали или более ранние?
-
А там було написано просто "we confirm the receipt of your IRCC web form"? Чи отримали ви другий емейл де вони пишуть що "your documents added and available for officer review" ?
-
Хто заповнив вже всі форми, про батьків які залишилися в Україні яку інформацію потрібно подати і чи потрібно додавати їхні якісь документи? якщо вони не збираються в Канаду навіть в гості?
-
Так
-
Так, дають бумажечку з сумою - 172 дол дорослий, для дітей бачила 53 дол виписували. Я платила у Canada Post (332 bank street, ottawa).
-
Теж залишилося 8 місяців, подалися ще на 3 роки в березні і тиша. Бабудь тому, що подавалися з чоловіком не окремо, а була групова подача. Я не знаю яка статистика по таких заявках. Чи є тут хто подавався групою і отримав подовження перміту ще на 3 роки?
-
Це при мені співробітник консульства сказала. Я спеціально перепитувала, бо сама з Манітоби. За інші провінції не знаю.
-
дякую
-
Кидав хтось раніше реквізити в цю групу