PR CUAET
-
Останній раз 3 дзвонила то сказало 15 тижнів термін обробки форм
-
в кінці лютого
-
Чи ви особисто замовляли? Чи ви так вважаєте? Мені потрібна інфа від людей, які це робили вже.
-
просто що отримали по імеїл
-
Ми допомагаємо з цим
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, як отримати довідку з Австрії?
-
Перевірте, там має бути два файли
-
Вітаю! Можливо хтось має відео step by step чи інструкцію, як після номінації подаватись на федеральний етап? буду дуже вдячна
-
Навпаки, офіцери звʼязані інструкціями по рукам і ногам. Навіть якщо щось здається несправедливим, вони не можуть прийняти інше рішення, вони не судді
-
Ну ви можете зробити стейтмент з рахунку, можна за декілька місяців, те що у вас є гроші, це в будь якому разі +до аплікації....
-
Hello, Is it possible to do this if the mortgage is less than 100,000? The mortgage was with TD Bank at 5.67%. How can this be done? Thank you.
-
Я як коуч своїм клієнтам завжди раджу відштовхуватися від мети. Мета - показати дохід, платоспроможність, забезпеченість у Канаді. Тобто офіцер має переконатися, що Вам є на що жити. І Ви просто збираєте документи, які це показують, у залежності від Вашої ситуації. Не повинно бути у всіх все однакове. Я так дію 🥰
-
Просто в нас одна дебіт карта, кредиток не має. Чоловік отримує зарплату чеком, і в банку кладе гроші вже на дебітову карту.
-
Не понимаю, как они так быстро сделали и прислали. Я жду с июня
-
Тільки що позвонила мені моя колега з Торонто. Отримала сьогодні підтвердження PR (e Corp наче), тепер чекає на карту. Подавалася в 2023. На все пішов рік. Просто ділюся приємним😊
-
Зато здесь такой человеческий фактор, вседозволенность и недоступность офицеров, что хабарі меркнут против такой бюрократии.
-
На посольство замовляйте
-
Хорошо спасибо большое
-
Розповідати дуже і дуже довго 😊 Ось тут є корисні посилання, почніть з них: t.me/prcuaet/2427/210818 Також почитайте закріплені повідомлення, зайдіть у гілку Вебінари і послухайте адвокатів. Будуть питання - питайте 🌷
-
Угу
12 Jan 2024, 17:45
263758/437760
about a minute ago