PR CUAET
-
Нажаль радити не перевіреного адміністрацією групи імміграційного консультанта не можна!
-
Получили или ещё в процессе?
-
Для СЕС proof of funds нетреба. В обовʼязкових документах після ІтА треба надати ЛоЕ Натомість Proof of funds по програмі ЕЕ - FSW не потрібно лише якщо є LMIA/ LMIA exemption. cuaet OWP не є не перший не другим. Тому у власників OWP CUAET вимагається мати і надавати Proof of funds для того, щоб бути eligible для FSW
-
Алексей [6281536782] попереджений (1 з 3). Причина: порушення правил
-
Вітаю!!! Швидкого Вам Порталу 1 тепер👌🏻😉
-
Кожного першого та третього вівторка місяця відкривається запис на слоти для оформлення паспортів. Орієнтовно о 18.00 Найближчій такий день має бути 17 вересня. Я піймала один слот для дитини, коли перед початком відкриття авторизувалась на сайте (там ж кілька варіантів) та оновлювала сторінку, перемикаючи вид послуги (з оформлення дитині на дорослого і назад) та змінюючи місяць у календарі. Оновлювати сторінку повністю у браузері не треба, бо вас викине з системи і доведеться знову авторизовуватись. Перед початком сайт і авторизація і так почитають працювати через пінь колоду і виходить зайти разу з третього-четвертого. В моєму випадку, я авторизувалась десь за хвилин 10 до 18.00 і чекала оновлюючи кожні 30 секунд. Слоти зʼявились о 18.00 та кілька секунд ще. Всі розібрали вже о 18.01. Протягом години ще люди писали, що зʼявлялись, але це треба прям постійно оновлювати. Голодні ігри. І слоти не з сьогодні на завтра. У найближчій вівторок мають зʼявитись наче вже тільки на жовтень.
-
Вам треба не крутий, а найдешевший я так зрозуміла! Вони всі акредитовані іміграційні Канадські консультанти, тож круті. Насправді їх цін не знаю нажаль, чи на щастя 😂