PR CUAET
-
Дуже важко буде навчатись на фул таймі і працювати. Доведеться працювати в 2 зміну,а на курси вставати рано. Плюс домашку робити
-
КЭбэк, якось так
-
ну франкофони кажуть Кєбєк реально ж=)
-
привіт, можливо хтось підкаже. треба заповнити TD1. з першою сторінкою наче розібралась, але з другою вийшли проблеми. Я приїхала в Онтаріо місяць тому і це буде перша моя робота. У gross до кінця року маю отримати менше 15к (значення з першого боксу першої сторінки). Ніяких сторонніх доходів зараз закордонном (зокрема в Україні не отримую і від початку переїзду в Канаду не отримувала).
-
www.quebec.ca/en/immigration/work-quebec/skilled-workers
-
все спокушаєте прєріями=) у нас Альберта як фолбек бо Манітоба зовсім клімат тяжкий=)
-
Кєбєбєк
-
Але ж в мене тiльки два вибора для оплати pay pal та просто ввести данi карти. Так не довiряю але маю сплатити за послугу
-
тоді вже Кєбєк😂
-
Дуже попрошу скинути імміграційні програми Квебеку. Перепрошую за брЄд))) Планую не тільки навчатись, а і працювати другу половину дня. Гарно дякую 🤗
-
Доброго дня. Писала на email SINP запитання про те, чи є вимога по заробітній платі якщо NOC TEER 2 , отримала відповідь загальну, що ось посилання, читайте вимоги , а вони не роблять попередню оцінку аплікації. Хоча це було питання про рівень зп (мін. ок чи таки середню необхідно)
-
Якщо треба за щось платити комусь кому ви не довіряєте, я роблю це через KOHO Просто закидую туди гроші, або підєднію свій аккаунт, і можна робити одноразові картки для оплати чогось, я ких більше ніж сума яку ви вкажете зняти не можна
-
Я по Квебеку не підкажу. Але в Манітобі іміграцвати мало б бути значно простіше. Роботу на фул тайм можна не тільки за професією, а практично будь яку. В мене купа людей які продавцями, касирами, чи різноробочими працюють і отримують номінації без проблем
-
Ну в Саскачевані це не так просто як Наприклад в Альберті чи Манітобі. Щоб отримати job offer для іміграції, роботодавецб повинен зробити JAL А по перше не всі це хочуть робити А по друге не всі можуть - наприклад ЗП не дотягує.
-
А чому паспорт у вас, а мама не в Канаді? Це не зовсім легально. Принципі в Оттаві вклеюють, тим хто в Канаді, але не знаю чи не викличе це запитань, як людина в Канаді відправляє паспорт, хоча не має візи в Канаду. Також потім назад той паспорт передати якось треба (поштою також не зовсім легально)
-
Job offer - это предложение работы, в котором указаны все или основные параметры сотрудничества Возможно, компания, в которой вы работаете, не парится такими вещами Тогда попросите у них job verification letter
-
По-перше, КвЕбек) по-друге, замість писати відвертий брєд, впершу б чергу спитали про іміграційні програми провінції, а краще пройшлися по інтернету) по-третє, 850 то звісно весело (напевно), але як жити як їх не стане через днів 10)
-
просто треба А1 або В2 або С3, якщо б не тупив, то вже б повеселіше було)
-
Я и сейчас работаю, но не сказал бы, что "job offer у меня уже есть". Никто мне его не давал, и даже не заикался о нем..
-
1. Кому как 2. Если вы уже работаете, job offer у вас уже есть
12 Jan 2024, 17:45
26400/445995
8 minutes ago