PR CUAET
-
Мені це дуже нагадує ситуацію з візами, коли почалася программа, почали подаватися всі, хто й не планував, їхати і це підтвердила пізніше статистика(1.2млн-300т прилетівших), багато хто подавався, ірсс лягла під навалом аплікацій, на початку давали всім, без розбору швидко, а потім трапилась схожа ситуація, хто дійсно планував та чекав візу щоб поїхати попали в той період в довгі терміни розгляду, а хто не планував отримували напротязі місяця.....і це було так дивно....і зараз схожа ситуація, по нуманітарній ті хто реально готувався збирав ті докази адаптації, бо мають малі шанси по економічним, і я читаю гілку про фемелі, гавермент відкрив для українців дивну программу, бо нею змогла скористатися маленька(20та) частина українців, з 300000 прилетівших близько 8000 заяв по фемілі програм, і люди там багато хто подаються і їдуть в Європу і там чекають на апрув, а ми тут сидимо-живемо і чекаємо доки цей офіс розгребе ті заявки від людей яким воно треба для навсяк випадок, я не кажу що всі, але багато таких випадків....і це дуже дивно....на початку давали пр по гум всім підряд без особливої адаптації...і молодого віку, а тепер ми обговорюємо сильний кейс чи ні....але то все дивно...дуже...немає якоїсь чіткої черги, чи всі однаково, комусь швидко і все ізі, а комусь довго і ще й треба довести що ти заслуговуєшь.....
-
Дивно , в мене на 9 ранку запис і нічого не приходило стосовно переносу часу
-
Как вы словили ?
-
если не нужно паспорт то не нужно
-
Кто знает в какое время выкидывают слоты ?
-
Якщо слот в Торонто але сама проживаю в Ванкувері, мене технічно можуть прийняти?
-
Онлайн треба ловити слоти.
-
Так а как люди становятся в очередь ? Пёс время приходят говорят что у нас назначино
-
це просто нереально в Канаді
-
Торонто
-
іміграційний консультант
-
Добрый день нужен слот на эту или следующую пятницу, может кто-то помочь т
-
ребята хто может мне прожовжити пермит, я заплачу
-
Я можу сказати, з мого досвіду, мабуть більш негативного, в Канаді в принципі ніхто з тих клерків швидко не працює. Це не жарт. Поки вони поворушаться то займає купу часу(((
-
Ну а що робити, я і звонила і писала, нам легше, ми у Калгарі) Успіхів🤝
-
Зараз ірсс по ВП дуже повільно працюють, на жаль
-
Дякую. Гарна порада - подзвонити. Буду намагатися.
-
Порекомендуйте пліз викладача англійської який підготує до СELPIP
-
Скоріше за все вам у Торонто, я би на вашому місці зателефонувала, або на імейл написала. Бачу що в у Едмонтоні, Монітоба в списку відсутня, у Оттаві теж, якщо по логіці то у Торонто приймають всіх
-
Один з прикладів
12 Jan 2024, 17:45
264075/431869
4 minutes ago