PR CUAET
-
Звісно були
-
дякую!!
-
Дуже дякую за відповідь, якщо не заплатила то вони попросять заплатити ?
-
1. Було безкоштовно до 31 березня 2024 року, тепер маєте платити десь 255 доларів здається.
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, хто пройшов по EE Canadian Experience Class чи потрібно показувати гроші на рахунку якщо ми в Канаді ? Дуже багато думок, але хочу почути від людей , які подавали . Дякую!
-
Всім привіт ) Маю запитання про продовження ворк перміту . 1. Чи потрібно було платити за продовження? Наскільки я зрозуміла з відео, то українці подають, що ми не маємо платити за це . 2. Хтось робив withdrawal for work permit? Справа в тому, що я подала заявку але зрозуміла, що мій паспорт закінчується в жовтні 2025 року , тому виходить, що нема сенсу подавати на продовження перміту. Я буду робити новий паспорт, але я не знаю чи він буде до березня 2025 року, щоб продовжити ворк перміт. Чи зможу я продовжити ворк перміт після березня 2025 року ? Я подала «withdraw application on work permit» і мені прийшов лист, що якщо я захочу скасувати заявку , то я не зможу працювати в Канаді. Якось дивно і не знаю, що з тим робити далі . Дякую!!
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁📨Letter of Explanation (LoE) — інструмент для вирішення помилок в імміграційній аплікації. Уникаємо misrepresentation. Що це, Коли & Як надавати, Поради & Структура написання, Приклад кліше Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_0knHwJfXP/?igsh=Y2hycGJmeTVwejUw 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁📨Letter of Explanation (LoE) — інструмент для вирішення помилок в імміграційній аплікації. Уникаємо misrepresentation. Що це, Коли & Як надавати, Поради & Структура написання, Приклад кліше Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_0knHwJfXP/?igsh=Y2hycGJmeTVwejUw 🍁🍁🍁
-
-