PR CUAET
-
На тій серії вебінарів, де був ubc, представники інших закладів, які були, усі казали, що на той момент надають українцям по куает domestic tuition. На сайтах цього не було, на сайтах лише загальна інформація
-
а зачем? это не нужно
-
Цікаво. Бо власне племінник не на цю весну подавався, а ще на минулу весну і тоді відмовили в donestic tuition. Я між іншим в групі таке ж читала і про UofT, що дають. Але маю досвід моєї сестри, яка вже шостий місяць чекає на стаді перміт, їй UofT відмовив і навіть по ворк перміту відкритому не дають. У них на сторінці по tuitions fee прописано, що domestic tuition дають лише тим іноземним студентам, який мають закритий ворк перміт і лист від роботодавця. Можливо кому як повезе. Але позаминулого року в мене є багато знайомих діти які подавалися і з UBC ні в кого не склалося. Ну лист вище в коментар також свідчить про відмову.
-
Одна консультант пишет одобрение по гуманитарной программе 89%. Я хотела спросить это ваша внутренняя статистика или вот иммиграции. Меня просто заблокировали😀😀😀😀
-
Достовірна інформація на сайті консульства. Треба там почитати
-
Якщо ж ще один паспорт є то я б не передавала. Якщо ви не збираєтесь повертатись
-
Доброго дня А підкажіть як повідомити про виїзд? Дякую
-
Дякую вам
-
Я була на вебінарі з представником UBC у минулому жовтні і на той момент вона казала, що зараз надають, а далі будуть вирішувати
-
Здравствуйте! Может кто-то знает email of the Centralize Intake Office?
-
Letter? Personal letter? Declaration? Думаю не так важно как его назвать
-
Дивно. Моєму племіннику позаминулого року не дали - подавав на спеціальність комп.науки. Була на багатьох вебінарах по вищій освіті в університетах Канади - то всюди казали, що UBC не дає жодних преференцій доя українців.
-
UBC у минулому році надавали українцям domestic tuition. Окрім названих, ще надавали bcit, langara, можливо й інші
-
Внутрішній не можна зараз зробити в Канаді
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи можна в консульстві зробити сину (15років) паспорт України? Чи це реально зробити в Канаді?
-
Це же документи для них нічого не варте щоб видати його це не посил щось придумати а написати як є. Не розумію цього
-
Ми їм і на мейл робочий писали і на номер теля а вони навіть і слова не відписали Чому люди такі складні…
-
Всем привет. Есть такой вопрос. Живу в Торонто но поеду делать визу в Польшу тк это быстрее. В форме ds-160 указывать адрес Торонто или Польшу (где я буду буквально пару недель с целью получения визы
-
Там написано з якого до якого дати працювали яка посада , фірма і години і заробітна плата І різне типу відпустки брали, хворобові
-
Всім привіт! Чи вдалось останнім часом комусь успішно податися на LMIA? В мене вже більше місяця висить заявка і не приходить рахунок. Телефонували, кажуть заявку бачимо, чекайте…
12 Jan 2024, 17:45
264147/428637
2 minutes ago