PR CUAET
-
А звідки ви взяли a1 бо у всіх програмах b2. Щось у вас інфа не точна
-
Саме так. Найбільша проблема буде з витягами з Дії, бо люди їх отримають в електронному виді, а апостилювати можна тільки оригінальний документ з мокрою печаткою, і тільки в МВС. І ще невідомо, чи буде МВС апостилювати витяги, бо раніше апостилювали саме довідки. Крім того, ті, хто мають старі свідоцтва про народження, шлюб і т.і. теж не зможуть їх апостилювати, спочатку буде потрібно їх замінити на документи нового зразка. Загалом, для українців виникає більше проблем
-
Доброго ранку. Підкажіть будьласка, я вже в Калгарі, а тільки сьогодні прийшов запрос на вклейку візи моїй мамі яка зараз в Україні. Паспорт її в мене, де можна вклеїти візу в Канаді?
-
Загалом на високий рівень балів треба бути готовим до текстів з тематикою близькою до фізики, хімії, біології, медицини, економіки, сусп політичних тем. Хто подається на провінційні програми- то не дуже актуально, а якщо треба 9999 то вже треба шукати способи і бустити словникові запаси
-
Та ніяким, я читаю текст уважно, намагаюся зрозуміти і усвідомити його. Думаю що мені вони всі були б ок, бо років багато і все життя щось такого плану читаю
-
Дякую за відповідь
-
Так я звернув на це увагу і якось не можу скласти 2+2, хтось відправляє хтось ні
-
Дякую за відповідь 🙏 значить я не один такий
-
Лексика надскладна, найлегші слова, які мені попались в останньому тексті, були fuel emissions та carbon dioxide
-
На екзамен йшла з впевненістю, що Reading здам на 11, в гіршому випадку на 10. Але побачивши складність текстів, в особливості 4 завдання, була просто шокована... І перший, і другий раз Reading здала на 6 💔