PR CUAET
-
Резидент Канади - 1 секція, 2 секція - для безпосереднього родича канадського родича, 3 - для дружини загиблого родича, або такого, що не може виїхати з України.
-
Ваш тато може підписати спеціальний дозвіл для вас, щоб ви могли мати дозвіл телефонувати і питати (IMM5475, якщо не помиляюсь). Ми збираємося таку форму послати разом з Application, але там сказано, що можна пізніше через WEB-форму.
-
Доброго дня. Скажіть, будь-ласка, якщо у мене аккаунт не з GCkey, а через банк, я також зможу подтянуть свою аплікацію чи ні?
-
Доброї ночі усім. Підкажіть будь-ласка, як хто називав свій лист із своєю історією та фактами для подачі на H&C? Бо як я зрозуміла Submission letter це типу як представлення кейсу, що наприклад пише консультант/адвокат. А яку назву правильно дати документу мого листа, з повним викладенням суті всього кейсу?
-
Так, треба. У листі-підтримці від попереднього роботодавця для імміграції в Канаду зазвичай потрібно вказати деталі про зарплатню та кількість відпрацьованих годин, назву колишньої посади. Це допомагає підтвердити ваш досвід роботи. Важливо надати точну і детальну інформацію, щоб підтримка вашої заяви була максимально ефективною.
-
Ничего не было. Затянутое рассмотрение и возврат заявки спустя много месяцев
-
AOR был?
-
Буде, колись (с) 😅 Але ідея телефонувати їм та в*обувати мозок на кожен чих — дуже гарна, дуже раджу (інакше нічо не роблять)
-
1 день. Позвонил в консульство и попросил забрать паспорт из посольства, куда он и пришёл