PR CUAET
-
Ідея цікава звісно. Спробувати звісно можна, але як на мене шанси що це пройде дуже малі. Фіксація eligibility завжди іде по даті подачі. Відповідно навіть якщо на момент взяття заявки в роботу вже буде ПР, а на момент подачі не було - людина не проходить eligibility requirements. Пояснювати звісно можна, і навіть просити вийнятку по 25тій статті, і якісь мізерні шанси можливо і є, але з набагато кращим успіом як на мене можна податися на ту ж гуманітарну, після того як ви (родич) отримаєте ПР. Шансів буде в десять раз більше (умовно). Питання місрепрезнетації, не мало б стояти, zorj ви чесно це пояснили. Хоча якщо звісно сказали що ви ПР, а ви не ПР - то так, це може бути розцінено як місреп.
-
Оно вас перекинет и вы начнете регистрацию.
-
Там треба наново заєєструватись?
-
Что значит не выходит, в конце если вы всё добавили , там и есть место оплатить. Там тоже регистрация нужна
-
Доброго дня. Скажіть як оплатити подачу на ПР по цій програмі? Бо на сайті не виходить.
-
Манітоба вам на жаль не підійде. З офіційною роботою будуть набагато кращі варіанти в інших провінціях, і в тому числі Онтаріо. А також при достатніх і стабільних доходах як самозайнятий, є варіанти, коли не потрібно закидати бізнес для ПР. Якщо хочете детальніше обговорити, буду радий бачити вас на консультації: calendly.com/bosakimmigration/1hour
-
Дякую!
-
Пам'ятаю Ви писали раніше про дозапит. Але що саме запитували? Бо мені в перспективі така ж ситуація з сином. Дякую. І вітаю )
-
Потрібна порада, порівняв свою заповнену заявку на Федеральний етап із збереженою інформацією коли я подавався на Cuaet, і помітив що вказав що перебував у Чехії (1,5 року) у статусі Worker, але насправді був у статусі temporary resident. Чи серйозна це помилка, і чи потрібно зараз писати пояснення, чи краще чикати коли самі запросять?