PR CUAET
-
Все як завжди через ж в Україні
-
Спочатку не приходив код на номер, тепер пише другий день поспіль, що у них технічна помилка
-
Дякую
-
Потрібна порада, порівняв свою заповнену заявку на Федеральний етап із збереженою інформацією коли я подавався на Cuaet, і помітив що вказав що перебував у Чехії (1,5 року) у статусі Worker, але насправді був у статусі temporary resident. Чи серйозна це помилка, і чи потрібно зараз писати пояснення, чи краще чикати коли самі запросять?
-
Те ж саме
-
Хтось оновлював данні в резерві в останні дні? Не можу це зробити, пише що у них технічна помилка, вже декілька днів. Може щось треба зробити додатково? Підкажіть будь ласка 🙏
-
чи потрібно при подачі аплікації писати пояснювальне письмо про мілітарі ??Чи вже коли прийде дозапит від офіцера?
-
А кто-нибудь пробовал добавить аппликантов в уже существующей заявке? Им придется новую дату искать или автоматически со мной пойдут на интервью?
-
Можливо нам не вибиває скоріше вільних мість бо в нас аплікація 2 дорослих,2 дітей
-
Скидали посилання на вимоги, то там наче все підходить. Написано подавайте , яка є навіть якщо термін дії довідки сплив. Як буде- покаже тільки час.
-
А ось це кінематографічний шедевр: youtu.be/jepwfBJVNIA?si=T1vKajcgvSrOnsiq
-
Я дзвонив сюди 587 315 9052
-
Подскажите по форме Statutory declaration attesting canada imm 0191 прочитал пару раз так и не понял где мою инфу добавить какой секции а где резидента канады? Section 1 , Section 2, Section 3.
-
Ну мій вже їде, теж 2 тижні було глухо, написав ще одного листа щоб надали пояснення, і ЧУДО, DHL його підхопив, не знаю чи воно зв'язано, але...
-
Тобто це просто слухи, що новий зразок не такий як треба?
-
Дуже дякую
-
Вони там задають стандартні питання. Я записала на листочку три фрази, чому нам треба в Америку. І пані, яка проводила інтерв’ю була дуже любʼязна, вона говорила дуже повільно, було все зрозуміло.
-
01/01/3000. Так рекомендуют в гайде гуманитарной
-
Тут писали що підходить
-
Привіт, можете, будь ласка, поділитись номером телефону на який потрібно дзвонити, щоб перенести дату?
12 Jan 2024, 17:45
264495/437895
about a minute ago