PR CUAET
-
-
Добрий день. Чи є тут батьки в паспорти яких вклеєна віза дітей і ви виїжджали з Канади і поверталися ? Чи будуть проблеми при поверненні? Чи можна так робити ? Писала декілька раз в ircc, відповіді стандартні , якщо віза є , то до закінчення терміну дії вона чинна. Але чомусь мені здається , що це стандартна відписка. Цікавить у кого така ж ситуація, поділяться досвідом. Дякую.
-
А якщо немає підпису в Дії, можна через банк?
-
А ви були в Індії? Я моряк,багато разів був у Індії і подивився на їхню бідність! Які там у них плани?За що? 65% немає чого жерти! Я думаю що в них немає проблем з Паспортами тому,що вони допомагають один одному! І це вони роблять навіть у своїх Консульствах, а не так як ми Українці! У нашій Консульствах до тебе відносяться не як до біженців та постраждалих,а як до потенційних "ухилянтів", треба ж тобі, яке слово видумали! І ми їм додаємо роботи,так вони не дуже навантажувалися,а тепер працювати треба! Ось і всі причини такого відношення до своїх співгромадян!
-
Це напевно про навчання у коледжі, ці тренінги мови не відносяться і не прирівнюються до коледжу вони якось йдуть відокремлено. Щось вчора таке питали, але я не впевнена. Бо мовні курси у березні зачиняються тільки зараз вони безкоштовні спитайте у менеджеру Вашого курсу. Можливо це інше щось не можете брати.
-
Дали новий WP на срок WP чоловіка. Я йому ще на новий не подавала. І у другому пункті сказано що я не можу ходити ні на які курси. Я зараз вчусь у денному коледжі і вивчаю язик. Може хтось пояснити. У кого як написано. На перегляд своєї заявки вже подала, як тут мені порекомендували.
-
Або якийсь інший статус, типу, їм важливо, аби Ви були в системі