PR CUAET
-
Підскажіть, сьогодні отримали номінацію від провінції Манітоба, (SWM) але за цей час змінили роботу та сімейний статус. Чи потрібно мені подавати реквести з усіма змінами до MPNP чи просто подавати заявку далі з актуальною інфо. І як це може вплинути на отримання PR? Хто має такий досвід будь ласка поділіться
-
Добрый день. Кто-то может подсказать как попасть к психиатру? Family doctor нет. Walk-in клиники перенаправляют?
-
Wise не пользуюсь И через Paysend деньги быстро зачисляются
-
t.me/prcuaet/19036/270862
-
Менша комісія?
-
Paysend
-
Накращий спосіб це wise в Україну на свою карту?
-
Потрібно моніторити коли буде статус «Документ прибув до дипломатичної установи»
-
Будь який public notary їх тут десятки на квадратний кілометр, 40-50 дол, особисто підписували в того що був по дорозі з роботи.
-
Онлайн 100% можна робити? Чи краще сходить до нотаріуса?
-
Ванкувер
-
І ми знову повернулися до вихідної точки 🤷♀️
-
www.pravolaw.ca/
-
Дорого дня. Хто знає куди написати якщо прийшов новий WP з помилкою, рік народження неправильний. Може хто стикався з таким?
-
У меня есть слот на детский паспорт в Торонто на 25 сентября. Я буду его отменять. Может у вас получится его словить. Я просто не знаю, как эта система работает. Но попробовать стоит)
-
Підкажіть будь ласка, чи приходе сповіщення, що можна забрати паспорт, чи треба постійно тільки моніторити?
-
А в якому ви місті?
-
Можна онлайн у нотаріуса підписати форма 0191? Якщо так порадьте у кого робили в Канаді?
-
Канадці також не всі. В нас в шопі є люди яким вже по 70 і вони досі працюють. Не від хорошого життя. Така пенсія що Канаді б задуматись
-
Підкажіть будь ласка як подати на переоцінку(re-evaluation)?щось не можу розібратися
12 Jan 2024, 17:45
264577/429859
less than a minute ago