PR CUAET
-
Доброго дня. Може це питання вже було, вибачаюсь не можу знайти багато повідомлень: після подачі по цій програмі можна визждажати з Канади тільки після отримання AOR, чи можна раніше, не чекаючи AOR? Тобто засабмітити, і через місяць виїхати та чекати в Европі? Я маю на увазі виїхати людині яку подають на ПР, не громадянина Канади/ резидента
-
Підкажіть, будь ласка, отримала новий WP і в remarks вказано необхідно з'явитися на медичний огляд протягом 90 днів, але жодного листа для проходження медогляду мені не присилали.
-
Инетресно о чем это вы тут не пойму , кому за 70 как он будет себя содержать в Канаде первый вопрос офицера и привет гуманитарке
-
То було ще весною. Міністр офіційно заявив що Канада не робитиме спеціальної програми для українців. Щоб емігрували по існуючим
-
Вам треба - гугліть. Не лініться
-
В 50 еще можно за язык взяться, вопрос что делать тем кому за 70? Для этих людей как раз и существует гуманитарка, тут вопросов совершенно нет. У этих людей нет шансов получить пр по-другому. Но в прошлом году пр по гуманитарке получали молодые и красивые, типа меня, забив тем самым все квоты и фактически остановив программу.