PR CUAET
-
Alberta
-
❌ Нагадування - гілка лише для Хронології Питання і дискусії переносимо в гілку «Федеральний етап» або будуть видалятися Дякуємо
-
А де їх знайти? Я подивилася Confirmation of Nomination - не знайшла ніяких умов.
-
Я тоже вчера накатала и вот что они мне сегодня ответили
-
Які саме умови?
-
Підкажіть будь ласка зо саме дозапитували про дитину, бо в нас також доньці 18 стукнуло в травні
-
Доброго дня) Хочу залишити тільки позитивний відгук від навчання на платформі Haven! Я проходжу вже другий курс по вивченню англійської мови з найталановитішою та найкращою викладачкою Софією @iamsof111 Наші заняття завжди наповнені цікавими матеріалами, розмовами на різні теми, легкістю та позитивом. На першому курсі,завдяки Софії, я підтягнула свої граматичні знання та словарний запас. А зараз, на другому курсі, я впевнено використовую ці знання на розмовних уроках в групі. Мій рівень англійської однозначно став краще і майже пропав страх розпочати розмову з англомовними людьми. Я всім своїм знайомим раджу платформу Haven і викладача Софію! Дуже вам дякую за таку чудову можливість вчити з вами англійську мову).
-
А как быть если язык еще слабый в Торонто можно брать переводчика? Или как быть Мы только планируем подаваться и думаем как быть
-
Так