PR CUAET
-
Які саме умови?
-
Підкажіть будь ласка зо саме дозапитували про дитину, бо в нас також доньці 18 стукнуло в травні
-
Доброго дня) Хочу залишити тільки позитивний відгук від навчання на платформі Haven! Я проходжу вже другий курс по вивченню англійської мови з найталановитішою та найкращою викладачкою Софією @iamsof111 Наші заняття завжди наповнені цікавими матеріалами, розмовами на різні теми, легкістю та позитивом. На першому курсі,завдяки Софії, я підтягнула свої граматичні знання та словарний запас. А зараз, на другому курсі, я впевнено використовую ці знання на розмовних уроках в групі. Мій рівень англійської однозначно став краще і майже пропав страх розпочати розмову з англомовними людьми. Я всім своїм знайомим раджу платформу Haven і викладача Софію! Дуже вам дякую за таку чудову можливість вчити з вами англійську мову).
-
А как быть если язык еще слабый в Торонто можно брать переводчика? Или как быть Мы только планируем подаваться и думаем как быть
-
Так
-
В Європі зараз черг практично немає. В Польщі до 7 днів. В інших країнах - це плюс-мінус 2 тижні. Влітку трохи більше було людей - а зараз немає ажіотажу.
-
Подача 2 листопада, теж тиша після біометрії.
-
Зрозумів, дякую. Але чи потрібна медкомісія на етапі подачі заявки чи запит на неї приходить пізніше вже після подачі?
-
Підкажіть будь ласка. Подалась на федеральний етап в кінці лютого. Зараз в мене Open Work Permit по CUAET як і у всіх. Хочу поїхати в США відпочити на місяць в жовтні чи листопаді. Читаю в інтернеті, що не рекомендується виїжджати поки чекаєш. Хм. Не рекомендується не означає ж що не можна. Також пишуть що якщо в момент коли я поза межами Канали схвалять PR, робоча віза буде скасована і я не зможу вʼїхати щоб отримати пр. Де точну інформацію дізнатися? Подзвонити в IRCC? Адвокат?
-
Ну на зменшення податку впливає сама наявність DTC, і в даному варіанті компенсація за роботу лікаря в оформленні частини В, є гарантована до повернення (If the medical practitioner charged a fee for completing the DTC application or for providing information, you may be able to claim the fee as medical expenseon lines 33099 or 33199 of your tax return). А те що витрати на медицину робити важко я в курсі 😞
-
Так, ми допомагаємо