PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка зо саме дозапитували про дитину, бо в нас також доньці 18 стукнуло в травні
-
Доброго дня) Хочу залишити тільки позитивний відгук від навчання на платформі Haven! Я проходжу вже другий курс по вивченню англійської мови з найталановитішою та найкращою викладачкою Софією @iamsof111 Наші заняття завжди наповнені цікавими матеріалами, розмовами на різні теми, легкістю та позитивом. На першому курсі,завдяки Софії, я підтягнула свої граматичні знання та словарний запас. А зараз, на другому курсі, я впевнено використовую ці знання на розмовних уроках в групі. Мій рівень англійської однозначно став краще і майже пропав страх розпочати розмову з англомовними людьми. Я всім своїм знайомим раджу платформу Haven і викладача Софію! Дуже вам дякую за таку чудову можливість вчити з вами англійську мову).
-
А как быть если язык еще слабый в Торонто можно брать переводчика? Или как быть Мы только планируем подаваться и думаем как быть
-
Так
-
В Європі зараз черг практично немає. В Польщі до 7 днів. В інших країнах - це плюс-мінус 2 тижні. Влітку трохи більше було людей - а зараз немає ажіотажу.
-
Подача 2 листопада, теж тиша після біометрії.
-
Зрозумів, дякую. Але чи потрібна медкомісія на етапі подачі заявки чи запит на неї приходить пізніше вже після подачі?
-
Підкажіть будь ласка. Подалась на федеральний етап в кінці лютого. Зараз в мене Open Work Permit по CUAET як і у всіх. Хочу поїхати в США відпочити на місяць в жовтні чи листопаді. Читаю в інтернеті, що не рекомендується виїжджати поки чекаєш. Хм. Не рекомендується не означає ж що не можна. Також пишуть що якщо в момент коли я поза межами Канали схвалять PR, робоча віза буде скасована і я не зможу вʼїхати щоб отримати пр. Де точну інформацію дізнатися? Подзвонити в IRCC? Адвокат?
-
Ну на зменшення податку впливає сама наявність DTC, і в даному варіанті компенсація за роботу лікаря в оформленні частини В, є гарантована до повернення (If the medical practitioner charged a fee for completing the DTC application or for providing information, you may be able to claim the fee as medical expenseon lines 33099 or 33199 of your tax return). А те що витрати на медицину робити важко я в курсі 😞
-
Так, ми допомагаємо
-
В одном из.пабликов иммиграционого адвоката 🇺🇦 Украинский паспорт истекает… что делать? Это вопрос года. Многие оказались или вот-вот окажутся в ситуации «паспорт истёк, новый получить нельзя/страшно/долго». Без действующего паспорта можно подать только исключительные заявления, например на TRP или на ПМЖ на гуманитарных основаниях. И в любом случае недостаточно просто подать заявление без паспорта — необходимо внятно и логично обосновать его отсутствие. ⚡️Что имеем на сегодняшний день: хотя у IRCC нет конкретной официальной политики (public policy) по данному вопросу, представители министерства в различных источниках подтверждали, что для украинцев без загранпаспортов могут быть сделаны исключения в индивидуальном порядке (скриншот из июньского материала по этой ссылке). То же самое было сказано месяц назад представителем IRCC в ответе по email, предназначенном для лицензированных иммиграционных представителей: Generally, all foreign nationals applying for permanent or temporary residency in Canada are required to provide a valid passport or travel document as per the Immigration and Refugee Protection Regulations. However, if applicants cannot meet these requirements due to compelling and exceptional circumstances, the Minister and delegated decision-makers may consider their situations on a case-by-case basis. The onus would be on the applicant to provide an explanation or evidence relating to their situation to support why they are unable to provide a valid passport or travel document. В этом ответе подчёркивается, что предоставить убедительные доводы в пользу рассмотрения заявления без действующего загранпаспорта — задача самого заявителя.
-
Так я про то и говорю, что канаде проще под тем или иным соусом всех желающих оставить. В противном случае ircc будет завалено прошениями о беженстве, как сейчас завалено прошениями о гуманитарке. И только наши люди пишут: "вы никому не нужны " , " нужна самообеспеченность" , " давайте дружно поедем вкалывать на Юкон"