PR CUAET
-
Доброго дні, пане Остапе, підкажіть. Якщо людина мала туристичну візу з 2017 року, їздила декілька разів, приїздила 2 місяці тому, але не отримувала ворк перміт в аеропорті (бо не збиралась тут працювати), наразі приїзджає знову і хотіла б ворк перміт отримати. Бо має пропозицію по роботі. Чи це ще можливо до 31 березня? Дадуть в аеропорті чи вже треба подаватись он-лайн? Дякую
-
Найкраще вам зателефонувати в аеропорт і там запитати
-
Их никогда и не отменяли. Всегда срок на вклейку был указан в письме паспортрэквэст и он был 30 дней. Просто относились лояльно к его нарушению. Можно и сейчас попасть на лояльное отношение - но это как повезет. Отменяли только срок 30 дней на биометрию временно, но с марта 2023 года его обязательность вернули
-
Для Канади все рівно який паспорт біометричний чи ні, тому з точку зору приймаючої сторони все ок. А про законодавство між Молдовою та ЄС (Франція) вам краще знати. У Молдови теж безвіз? Ви ж не порушували час знаходження у Франції як громадянин Молдови? Будете показувати оба паспорта - один для посадки на літак до Канади з візою, другий для пояснення свого законного прибування у Франції
-
добрий день, у мене таке питання, якщо я заїхав і перебуваю у Франції на підставі молдавського біометричного паспорта, а віза CUAET в українському НЕ біометричному паспорті, чи зможу я вилетіти з Франції до Канади, чи не буде з цим проблем в аеропорту в Європі та по прильоту в Канаді?
-
Вам не в цю гілку
-
В березні здавала