PR CUAET
-
Індусів в 5 разів більше приїхало, і ДІЇ в них не має, але чомусь у них таких проблем у Посольстві не виникає! Люди з усієї Канади жаліються на хамське відношення у Представництвах України до них!
-
Адвокат говорила, що якщо в тижні менше 30 годин (неважливо з яких причин), то ці тижні не зараховуються. По суті має бути 104 тижні і в кожному не менше 30 годин. Дивіться, що пише у Ваших квитанціях на зарплату.
-
Так
-
А вы оплатили биометрию сразу?
-
Підскажіть для оформлення другого закордонного паспорту пакет документів той самий що і для оформлення першого? Треба пояснювати причини чому хочу оформити другий паспорт?
-
Залежить від програми по якій ви будете подаватися
-
Куди можна таку інформацію розмістити? Доброго дня усім! Прошу звернути увагу, у сусідньому містечку Ейрдрі пропала дитина, Хейлі, вона не повернулася до дому в ніч з 9 на 10 вересня, була на зв’язку з мамою 9 вересня о 22:37 востаннє. Була вдягнена в бордове/фіолетове худі, джинсові шорти, кросівки. Дівчата, за наявності будь якої інформації, будь ласка, зверніться за телефонами нижче, мати дівчинки дуже переживає.
-
Куди можна таку інформацію розмістити? Доброго дня усім! Прошу звернути увагу, у сусідньому містечку Ейрдрі пропала дитина, Хейлі, вона не повернулася до дому в ніч з 9 на 10 вересня, була на зв’язку з мамою 9 вересня о 22:37 востаннє. Була вдягнена в бордове/фіолетове худі, джинсові шорти, кросівки. Дівчата, за наявності будь якої інформації, будь ласка, зверніться за телефонами нижче, мати дівчинки дуже переживає.
-
мій таймлайн: dec 21 2023 - AOS application jan 26 2024 - AOS received feb 1 - AR (PNP AOS) may 6 - AOR, ADR, BIO request may 6 - BIO passed may 29 - ADR (non criminal paper, IMM5669e) submitted/received july 3 - PAL, MED passed july 4 - MED went blank july 18 - MED passed again aug 16 - FD aug 21 - P1 sep 5 - P2 sep 11 - eCoPR pvo sydney svo montreal терпіння усім, хто ще очікує ☺️
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка. Я подаюся по програмі воззʼєднання родини на PR. Там є форма про подорожі. Чи потрібно вказувати, що я їздила до України на шість місяців в цій формі? Чи там вказуються лише подорожі до інших країн крім Канади та України?
-
Дякую
-
Так,від того часу тишина