PR CUAET
-
Пошукайте на сайті є приблизні дати очікування інтервʼю у всіх містах світу, можна більш-менш зорієнтуватися. Я здавала наприклад в Хорватії, треба було чекати три тижні після оплати, але за пару днів зʼявилась вільна дата сьогодні-на-завтра.
-
Добрий день!Скажіть ,будь ласка ,проходження медичного огляду в Канаді з 2022 треба приєднувати самим?Якщо так ,то як це зробити?
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка якщо я зазначала роботу в Україні і по кількості в мене вийшло три з половиною роки, але по підрахунку годин це 2.5, чи в express entry сес це впливає на результат? Чи там просто треба три роки досвіду по кількості місяців ?
-
Ця форма в моïй аплікації ми заповняли , просто наразі агент не може файли відкрити і це побачити , але зроблю ще раз і вишлю щоб в подальшому знову тато не стресував з тими відповідями, дякую вам
-
100%. Я б воліла мати відповідь. Навіть як негативну але зараз. А то наче у замороженому стані все
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка в якій гілці краще запитати контакти страхового агента. Потрібен страховий поліс на автомобіль. Заздалегідь дякую ❤️
-
А заборонена професія, це яка?
-
Оформляти ds160 треба тоді коли будете знати в якій країни буде інтервʼю. Наперед нічого робити не треба.
-
Смотрите. У меня есть 1 место на заднем сидении. Если вам надо - можете к нам присоединяться, только без обид, но! Я еду сугубо в консульство по своим делам к 10:30 и обратно домой. Со мной туда едет еще девушка из нашего чата (там останется ждать приема своего), и еще одна передает документы для заверения если получится заверить. Я выхожу из консульства как все закончится и уезжаю домой. Никаких заездов куда-то и тд. У меня очень жесткий тайминг, к сожалению. Сама бы с радостью погуляла, но увы и ах :(