PR CUAET
-
100%. Я б воліла мати відповідь. Навіть як негативну але зараз. А то наче у замороженому стані все
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка в якій гілці краще запитати контакти страхового агента. Потрібен страховий поліс на автомобіль. Заздалегідь дякую ❤️
-
Хтось може порекомендувати як з малими витратами забрати US долари в Канаду, бажано без фiзичноii присутностi. Можливo лишити в US валютi теж ок, також е можливiсть зняти готiвку в сша
-
На сайті є таблиця професій, які не підходять для аос
-
А заборонена професія, це яка?
-
А без ПР дают ?
-
Оформляти ds160 треба тоді коли будете знати в якій країни буде інтервʼю. Наперед нічого робити не треба.
-
Смотрите. У меня есть 1 место на заднем сидении. Если вам надо - можете к нам присоединяться, только без обид, но! Я еду сугубо в консульство по своим делам к 10:30 и обратно домой. Со мной туда едет еще девушка из нашего чата (там останется ждать приема своего), и еще одна передает документы для заверения если получится заверить. Я выхожу из консульства как все закончится и уезжаю домой. Никаких заездов куда-то и тд. У меня очень жесткий тайминг, к сожалению. Сама бы с радостью погуляла, но увы и ах :(
-
Саме так.
-
А там спочатку вона заповнялася на всіх хто старший 18
-
IMM5669 Schedule A Form
-
@OstapBosak
-
А що саме запросили на дочку?
-
Дякую
-
Доброго дня живу на даний момент живу в Торонто шукаю міграційного консультанта який буде надавати повний супровід до ПР офіційної роботи не маю працюю як селфемплойер готовий переїхати в манітобу щоб отримати офіційну роботу але консультант потрібен від зараз щоб крок за кроком консультував
-
Доброго дня . Хтось може допомогти з довідкою про несудимість з Греції ?
-
5 по Калгари. Посчитайте сколько это по вашему времени
-
Читайте офіційну інформацію, до кінця березня 2025 року
-
До 31 березня 2025 року, за умови що ви приїхали до Канади до 31 березня 2024 року
-
Доброго дня. Я заплутався в інформації. Дехто говирить що по cuaet, можна подати заявку на продовження WP до наступного березня дехто говирить що це було можливо до минулого березня. Не могли би ви прояснити цю ситуацію.
12 Jan 2024, 17:45
264918/429914
4 minutes ago