PR CUAET
-
Доброго дня, прийшов запит на медичний екзамен для чоловіка, який в Україні. Де його там можна пройти?
-
Дякую, це вимога банку для пре-апрувал
-
Саме в кінці 22 року були введені обмеження, щоб стримати іноземних покупців і тим самим стримувати ціни на нерухомість. Ці зміни що ви надіслали я не бачила. Цікаво виходить - спочатку закон про неможливість а потім послаблення 🤷 Коли ми оформлювали покупку наш рієлтор і брокер уже були в курсі виключень, але лоєр ще раз досконально вивчав закон і наступного дня зателефонував і сказав - все ок, даємо в роботу. Наскільки я пам'ятаю там штраф за продаж майна з порушеннями несуть всі учасники - по 10 тис з рієлтора, брокера, лоєра ну в покупця звичайно
-
Понял, спасибо за ответ
-
Велике дякую Katja за відповідь!
-
Логічно, що вереснева пошта має привезти. Коли багато паспортів привозять, то не всі одразу одним днем реєструють. Тобто ви побачите, що ваш паспорт вже тут, через кілька днів (ну принаймні так мені пояснювали у консульстві)
-
я благаю, хоч хтось дайте відповідь на це питання потрібно документи саме у КАНАДСЬКИХ перекладачів перекладати, чи український переклад нотаріально завірений теж підійде?
-
‼️‼️‼️ За пропозиції чи обговорення покупки/продажу буде надаватися BAN Правила чату