PR CUAET
-
Не можу стверджувати, злавала в березні. Єдине що скажу, що останні два тексти багатото в чому йдуть не просто про розуміння інформації, а про контекст, другий смисл і дискурс. В так, часто неоднозначно в непросто, умовно дві відповді вірні. Я десь через то і «провалила» слухання
-
Доброго ранку, скажіть, будь ласка, чи довідка про несудимість з Канади також потрібна?
-
Я маю право в інтернеті проводити оплати і покупки на 100000 грн на місяць. А ось зняти готівку, то да, 12500 у неділю
-
Ні, Приват універсальна голд 😂
-
Там просто є питання в аплікації, маєте чи ні той сертифікат, обираю "ні", звичайно, але далі наступне запитання в анкеті, якщо не маєте, то коли подали заявку на отримання і тут не зрозуміло, що маю писати....
-
Дякую
-
Напряму не можна. Але можна через вебформу повідомляти про нові дані та додавати нові документи. Але вони форму можуть не дивитися по пару місяців, тому подавайте все що можна зразу.
-
Ви мабуть давно здавали, за останні два місяці рівень складності Reading виріс.
-
youtu.be/zL8yZSaW71A?si=g8VwPzETdsSdEzI9
-
В кінці форма для вводу номеру карти. Може й вийде. Але ліміт наче менше. Хіба що з валютної карти
-
Інвойси і маються генеруватись фопом. А якщо сума з банку підтверджує оплату цього інвойсу - все чітко Але так, виписки може бути достатньо в цьому випадку
-
Так, вистачить, у мене ліміт на місяць 100000 грн. У мене теж буде біля 3000 дол
-
Не погоджуюсь, що Reading однакової складності
-
А вам ліміту вистачить? В мене подача родини коштувала більше 3000 дол
-
Так
-
Значить працюйте зі стресом. В тестах і на іспиті однакової складності завтання
-
А хто-небудь сплачував подачу українською карткою банку?
-
Купляла пробні тести на їх офіційному сайті, з Reading набирала 10-11 балів
-
Тобто головне щоб просто був диплом, а на кого ти вчився не має значення?
-
Інвойси я взагалі не подавав, бо очевидно що можу їх нагенерувати від балди. Подавав тільки документи від третіх сторін
12 Jan 2024, 17:45
Post 26496 of 402593
4 minutes ago