PR CUAET
-
Маю сподівання 😁. Вже чекаємо майже 4 місяці
-
Ви маєте на увазі форму зв'язку з IRCC?
-
Дякую
-
Доброго дня, Чи хтось знає, чи можна оновити документи в заяві на подовження WP? Подавався на оновлення зі старим заграном, що expire в 2025 році, але щойно отримав новий
-
Дякую вам щиро за всі ваші поради в особисті меседжі❤️🙂
-
Я очень рада. Всё будет хорошо. Ваша дата подачи следующая на очереди 🌹🌹🌹
-
Щиро всім дякую за підказки , за поради, дуже багато дівчат з цього чату відгукнулись мені допомогти інаписати в іищий департмент, вам ціни немає , просто бажаю від всього серця щоб ви усі поскоріше получили PR i щоб Бог благословив ваші сімї❤️🙂ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ!!!❤️❤️❤️
-
Цього не знаю, вона лише сказала що файлів не може відкрити але бачить ,що я під правильною категорією🙂мені тягар з плеч знято😬🙂
-
Знову я сьогодні з своєю аплікацію 🤯, і знову дзвонила в ІRCC - на цей раз агент зробив ресорч моєї аплікації , і виявилось , що вона побачила що я під правильною категорією , і вибачилась за других агентів , і що ще саме цікаво дала мені тимчасовий номер, що я навіть не просила 🙂…. Правда сказала Що мої файли вона нажаль не може відкрити , а лише офіцер… ось така історія … Дякую Богові , що вона побачила🙏🙂…що буде далі - чекаємо🙏