PR CUAET
-
Знову я сьогодні з своєю аплікацію 🤯, і знову дзвонила в ІRCC - на цей раз агент зробив ресорч моєї аплікації , і виявилось , що вона побачила що я під правильною категорією , і вибачилась за других агентів , і що ще саме цікаво дала мені тимчасовий номер, що я навіть не просила 🙂…. Правда сказала Що мої файли вона нажаль не може відкрити , а лише офіцер… ось така історія … Дякую Богові , що вона побачила🙏🙂…що буде далі - чекаємо🙏
-
Якшо плануєте подаватися за цією програмою, просто знайте, зараз термін очікування дуже великий, та відрізняється від інших програм тим що ти не впевнений що очікуєшь....на попередній 23 рік не треба дивитися взагалі, хто тоді встиг тому дуже підфартило....бо зараз з листопада і грудня очікують на перший преапрув( і хто зна може й відмова) вчора отримала листа від депутата просила дізнатися про нашу заявку то відповідь чекайте 20міс як вказано на сайті....але 20міс це середній термін, туди увійшли ті хто встиг податися до листрпада 23го вони отримали приблизно за 10-12 місяців пр, зараз перший етап після прийняття в обробку вже 10місяців і думаю буде термін рости...просто візьміть до уваги що зараз чекаємо і стан такий що чекаєшь - а в кінці може бути відмова...бо програма така....
-
occupation in demand noc 65201