PR CUAET
-
підкажіть, при подачі на spousal sponsorship яка довідка про несудимість має бути (якщо з дії)? старого зразка чи нового? бо ми одну замовили у січні 2024, а одну вчора, то вони по різному виглядають
-
Дякую
-
-
Доброго ранку. Скажіть будь ласка, біометрію потрібно всім здавати саме в Канаді?
-
Скажіть будь- ласка, чи взагалі законно роботодавцю не давати документи які мені потрібні на Skilled Worker? роботодавець по вимогам підходить, робота теж, я підпадаю під всі вимоги програми. Але працівники сказали що роботодавець просто "not support" що значить що не дає доки. Менеджерам так, іншим щеблям працівників - ні.
-
Все вірно каже консультант, щоб мати темпорарі статус у Канаді повинег бути Ворк Перміт, Візітор Рекорд, або Темпорарі Візітор Перміт. Щось одне з цих документів підтверджує статус в Канаді. Нажаль візітор віза не дає статусу. Ваш родич турист без статусу якщо є тільки виза у паспорті. Біометрію на пр всі здають наново.
-
Добрий день/ранок, шановні. Підкажіть по 2 питанням, будь ласка: 1. Читаючи цей чат (~2000 останніх повідомлень) прийшла до висновку, що цю програму можна подавати, маючи звичайну Visitor visa. Чи правда це? Справа в тому, що імміграційний консультант на платній консультації сказав, що можна тільки, якщо є Visitor record. Але тут я бачила, що начебто можна і без нього. Підтвердьте або спростуйте, будь ласка. 2. Якщо є здана біометрія на туристичну візу рік тому, про що є лист у особистому кабінеті, чи потрібно буде знову її здавати на PR? Заздалегідь вдячна.
-
За 6 місяців може щось змінитися, щось придумаєте. А якщо просто панікувати, то результат буде невтішний.
-
Написали вам
-
✅ Бота перезавантажено ✅ Список адміністраторів оновлено