PR CUAET
-
Також цікавить це питання
-
ні не можна. та сама історія. а якщо ще і хлопець то треба данні з резерв +
-
ми подаємся. якраз майже закінчили збирати всі папери
-
Ну, значить я не вірно зрозуміла і не подала ( ну, почекаю тоді відповідь офіцера
-
Або за ост 10 років, хіба ні?
-
Як тільки ви отримали аор то ви маєте змогу здати біометрію та залінкувати аплікацію у кабінеті. Також ви зараз у черзі до наступного етапу еліджибиті. Черга ще 9 місяців. Як на мене це головний етап де офіцер визначає чи ви відповідаєте критеріям програми. Далі буде бекграунд чек, фінал десіжн та портал 1 після цього вже можно заспокоїться. Чекати 6 місяців після еліджибиті. Потім 1 місяць портал 2, екорп. Разом 25 місяців з дати подачі.
-
Я как-то не совсем по столице гулять. Я с ребенком еще еду, сугубо в консульство и обратно.
-
Привіт, у дитини закінчується паспорт у грудні 2024, слот спіймати не вдається поки що отже будемо продовжувати паспорт. Цікавить чи можна з дитиною виїхати на тиждень на відпочинок в Домінікану до закінчення паспорта? Інше запитання чи можна буде виїхати якщо я продовжу паспорт?
-
Підкажіть таке питання з приводу призвища, моє прозвище пишеться як Хмизніков , а жінка і донька ХмизніковА , портал1 прийшов всім правильно а портал два прийшов тіпа вся сімʼя Хмизніков, жінок на кінці без А , все всюди заповнив правильно , це норм ? Такий глюк в них? Карти прийдуть нормальні? За буквою А у жінок в кінці ?